FVLCRVM s novým videom, ktorý prekvapil aj samotného tvorcu.

Niekoľko týždňov po premiére remixu na stanici BBC Rádio 6 Music vydáva FVLCRVM nový singel “Hi!” s originálnym tanečným videom vyrobeným použitím jednoduchej mobilnej aplikácie.

Slovenský klubový producent FVLCRVM vydáva pod značkou Gergaz (Fallgrapp, Jimmy Pé) svoj prvý singel z pripravovaného albumu. Na mohutné zvuky a prekvapujúce zmeny sú už jeho fanúšikovia zvyknutí. Čo však nie je zvykom je, že si novú skladbu aj sám odspieval.

Singel sprevádza aj zaujímavý videoklip, ktorý vznikol v spolupráci s Matúšom Amrichom, ktorý sa podieľal aj na výrobe videa pre skladbu “Scales” od skupiny Nvmeri. Vo videu skvele odtancovala Katarína Chilli, ktorá je v tanečnej komunite známa ako lektorka hip-hopu, či z účasti na rôznych tanečných battle-och.

Celkový vizuál klipu vznikol pomocou smartfonovej aplikácie Bent, s ktorej tvorcami sa FVLCRVM skontaktoval a nápadom boli nadšení. “Bavili sme sa o prispôsobení filtra na naše účely, ale update appky, ktorý by nám pomohol, sme kvôli termínu vydania singlu nestihli. Tak sme si museli trochu pomôcť sami.” prezrádza FVLCRVM, ktorý klip animoval a finalizoval. “S Matúšom a Katkou sme si veľmi rozumeli, snažili sme sa využiť maximum z priestorov, ktoré sme mali k dispozícii a hlavne zachytiť pohybom a animáciou čo najviac zvukových efektov použitých v skladbe.”

FVLCRVM je po dokončení turné s kapelou Fallgrapp momentálne zamestnaný finalizovaním nového albumu pre svoj druhý projekt – kapelu Nvmeri. V lete ale popri práci na svojom vlastnom albume odohrá pár DJ setov v okolí a na festivaloch. Najbližšie ho môžte vidieť v Bratislave na lodi Sun Deck 9. júna kde hosťujú spolu s Džunya G svoj letný event ‘River Bang’. Ešte pred tým sa spolu s Nvmeri objaví na poslednom koncerte pred vydaním albumu v piatok 2. júna v bratislavskom Nu Spirit Clube v rámci Urban Market víkendu.

https://www.facebook.com/fvlcrvm/ 
https://www.instagram.com/fvlcrvm/ 

Zdroj: FVLCRVM