Fun rádio prináša turné DJa Milana Lieskovskeho – GET FUN Tour!

Na začiatku leta zaradilo Fun rádio do svojho vysielania novú multižánrovú tanečnú reláciu pod názvom GET FUN, ktorú má na svedomí slovenský producent a DJ Milan Lieskovsky.

To, čo priaznivci tanečnej hudby počúvajú každú sobotu večer vo Fun rádiu, teraz zažijú aj vo svojom klube. GET FUN Tour 2013 štartuje už tento piatok (11.10.) v klube Ministry Of Fun v Banskej Bystrici a v sobotu (12.10.) v California Clube v Žiari nad Hronom.

V kluboch sa budeme snažiť pripraviť naozaj nezabudnuteľný hudobný zážitok a samozrejme ľudí aj poriadne „rozsekať“, aby na GET FUN Tour spomínali ešte dlho. Môžu sa tešiť aj na množstvo darčekov. GET FUN Tour je výzva a osobne sa mimoriadne teším,“ hovorí o pripravovanom turné Milan Lieskovsky.

Najbližšie termíny Get Fun Tour:
11.10. Ministry Of Fun – Banská Bystrica
12.10. California Club – Žiar nad Hronom
18.10. Ponorka – Prešov
25.10. Energy Club – Sabinov
26.10. Sway Club – Bytča

Ďalšie termíny a kluby Get Fun Tour budú postupne pribúdať na webe Fun rádia respektíve na https://www.funradio.sk/get-fun-s-milanom-lieskovskym/. Fanúšikovia tam nájdu aj všetky doterajšie vydania tanečnej šou Get Fun.

getfun_tour

Zoznam všetkých doterajších vydaní Get Fun aj s možnosťou stiahnutia nájdete tu:

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/playlists/6837237″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Ak by niekto ešte váhal, nech sa nechá navnadiť atmosférou nasledovného videa z Get Fun party:

https://www.youtube.com/watch?v=PPnZnhV-kfM

Za pozretie určite stojí aj aktuálny klubový singel Milana Lieskovskeho Bakaara, ktorý má za štyri mesiace takmer 92-tisíc videní:

Milan Lieskovsky je uznávaný slovenský DJ a producent. Jeho meno je v súčasnosti spájané nielen s jeho DJ aktivitami, ale hlavne s jeho autorskou tvorbou a živými vystúpeniami s rôznymi slovenskými hudobníkmi. Milan Lieskovský má mnoho tvárí, ale predovšetkým predstavuje tvár slovenského progressive.

Na konte má dva autorské albumy Milan Lieskovsky a Genesis. Prvá veľká vlna popularity Milana Lieskovského prišla so singlom Elenya, ktorý si získal podporu takých uznávaných svetových DJs ako DJ Tiesto, Above & Beyond, Judge Jules, Paul Van Dyke alebo Armin Van Buuren. Arminom promovaná Elenya má na youtube už vyše 250 tisíc videní.

Medzi najväčšie úspechy Milana Lieskovského môžeme zaradiť jeho vystúpenie s DJ Tiestom v košickej Steel Aréne či živé vystúpenie so skladbou Bliss na Eurovision Song Contest.

Zdroj: Fun rádio