Fun rádio Dohoda 2011: Najväčší letný žúr Fun rádia aj tento rok!

My vám hráme, vy sa zabávate! Dohoda? Po prvé, po druhé, po tretie! Áno, už po tretíkrát odštartuje Fun rádio najväčší žúr aj toto leto a hneď štyrikrát. Štvorlístok najlepších letných eventov Fun rádio DOHODA navštívi spolu s tými najlepšími hudobníkmi Zemplínsku Šíravu, Banskú Bystricu, Kamenný Mlyn a Poprad.

Fun rádio Dohoda bude mať na Slovensku štyri zastávky. Svoju festivalovú púť začne Fun rádio v sobotu 2. júla na Zemplínskej Šírave. O neopakovateľnú atmosféru s množstvom súťaží a zábavy sa postarajú moderátori Fun rádia Junior a Marcel a hviezdy ako Richard Müller, Polemic, Desmod, Horkýže Slíže, Komajota, Gladiator, Rytmus či česká skupina Verona a mnohí ďalší.

Po polnoci sa opäť rozbehne najväčšia open-air diskotéka pod taktovkou Cafe del Fun by DJ Carlo a DJ Truhlík a dvorného funrádiovského dídžeja a producenta – Milana Lieskovského.

DOHODA

Aktuálny zoznam a poradie účinkujúcich v jednotlivých lokalitách spolu s ďalšími informáciami o podujatí a fotografie zachytávajúce atmosféru je možné nájsť na www.funradio.sk/dohoda.

Lokality a termíny – V každej lokalite začíname žúrovať už o 14,00 hod. (otvorenie areálu o 12,00 hod.):
– Zemplínska Šírava – stredisko Kaluža (sobota 2. júl 2011)
– Banská Bystrica, Plážové kúpalisko Štiavničky (sobota 16. júl 2011)
– Kamenný Mlyn, okres Malacky (sobota 30. júl 2011)
– AquaCity Poprad – sobota 13. august 2011 (otvorenie areálu o 9,00 hod.) V cene vstupenky je vstup do vonkajších termálnych bazénov s vodnými atrakciami v čase 9,00 – 21,00 hod.

Lístky na všetky štyri najväčšie žúry tohto leta Fun rádio Dohoda je možné kúpiť v predpredaji za výhodnú cenu. Tohtoročnou novinkou je možnosť kúpiť si lístky okrem v sieti Tickeportal aj vo všetkých predajných miestach generálneho partnera podujatia, spoločnosti TIPOS, ktorá takto ponúka ešte väčšiu dostupnosť lístkov. Zoznam predajných miest ako aj ceny lístkov nájdu záujemcovia na www.ticketportal.sk a www.tiposticket.sk.

Fun rádio Dohoda vychádza v ústrety aj mladým rodinám – deti s výškou do 130 cm majú v sprievode rodičov vstup zdarma. Myslelo sa aj na FunFónistov, ktorým sa stačí zaregistrovať a budú v hre o 200 vstupov na každú Fun rádio Dohodu. Najväčšie letné žúry Fun rádio Dohoda, ktoré v minulom roku zaznamenali kumulovanú návštevnosť takmer 30.000 ľudí, prinášajú Corgoň, Fiat a Sony Ericsson.

DOHODA

Zdroj: Fun radio
Publikoval: Redakcia GREGI.NET