FUN LOVIN‘ CRIMINALS OSLAVÍ V LUCERNA MUSIC BARU 25 LET ALBA 100% COLOMBIAN

Fun Lovin‘ Criminals patří k legendám newyorského crossoveru, míchají nejrůznější styly a nic jim není svaté. Letos se kapela vydává na celosvětové turné, během kterého se zastaví 13. listopadu i v Lucerna Music Baru. Fun Lovin‘ Criminals chystají pro fanoušky něco opravdu speciálního. Fenomenální deska 100% Colombian letos slaví 25 let a bude hlavním motivem celého turné. Buďte u toho! Vstupenky za 790 Kč v předprodeji od pátku 23. června 10:00 na musicbar.cz a goout.cz. 

Fun Lovin‘ Criminals se ničeho nebojí už třicet let. Umí kombinovat styly, umí měnit tváře, ví, jak dát dohromady rapové bangery i songy o lásce. Pro letošek se rozhodli být trošku nostalgičtí a při celosvětovém turné vsadili hlavně na svoji druhou desku 100% Colombian. Ta vyšla před pětadvaceti lety a kapela slibuje, že ji na koncertech během turné bude hrát celou! Chybět ale nebudou ani nejikoničtější hity a jak jsme u Fun Lovin‘ Criminals zvyklí, bude to pořádná party.

Je to vždycky radost, když kapela vyslyší přání fanoušků a přesně tohle se u chystaného turné děje. 100% Colombian patří k jejich nejúspěšnějším albům a fanoušci ho milují. Je samozřejmé, že kapely jezdí na turné, aby podpořily nové desky. Ale takové turné pro skalní příznivce, kde si můžete poslechnout léty prověřenou klasiku, která se neomrzí, to je teprve lahůdka. A když k tomu kapela sama slibuje i největší hity a nejrůznější fanoušky oblíbené skladby, je jasné, že tenhle večírek bude stát za to. Tak ho nepropásněte!

Lucerna Music Bar presents
Fun Lovin‘ Criminals
2. 12. 2023, doors 19:00
Lucerna Music Bar, Praha
www.musicbar.cz
Facebook událost: https://www.facebook.com/events/970126874024853/
Vstupenky za 790 Kč v předprodeji od pátku 23. června 10:00 na musicbar.cz a goout.cz. Vstupné na místě 850 Kč.
Vstupenky online: https://musicbar.cz/cs/program/fun-lovin-criminals-us/.

Zdroj: TS