Fuera Fondo prichádza s novým letným singlom – Neočakávam!

V kapele Fuera Fondo je v týchto dňoch rušno. Slovenským éterom sa prehnala ich chytľavá letná novinka s názvom NEOČAKÁVAM. Fuera Fondo nový singel odprezentovali minulý týždeň v live vysielaní. Fanúšikovia ich energickej tvorby sa teda majú na čo tešiť.

Vytancovať sa na jeho chytľavú melódiu budú môcť na blížiacich sa letných festivaloch. NEOČAKÁVAM vychádza „von“ spolu s lyric videom. Aktuálne sa však pripravuje aj natáčanie oficiálneho videoklipu. 

Nová skladba šesťčlennej formácie Fuera Fondo vznikla pred viac ako rokom z obyčajnej „džemovačky“ muzikantov pred skúškou. Tento týždeň zaznela v slovenských éteroch a kapela ju mohla live odprezentovať vo viacerých vysielaniach. Pieseň NEOČAKÁVAM je, ako všetky ostatné, energická, živá a mimoriadne nákazlivá.

Textovo sa skladby ujal spevák Tomáš Majerník, melódiu refrénu zložil gitarista Lukáš (Buldo) Bulík. Producentsky na skladbe pracovali Ľubomír Horák a Ivan Jombík. K NEOČAKÁVAM sa aktuálne pripravuje aj oficiálny videoklip. Pre nepriazeň počasia bolo jeho natáčanie už niekoľkokrát stopnuté. Singel vychádz zatiaľ preto iba s lyric videom.

„Nedržali sme sa žiadnych deadlinov, celé to vznikalo veľmi spontánne a v pohodovej atmosfére. Po dlhšej dobe sme sa na jar zavreli do One Love štúdia a nevyšli sme, dokým singel NEOČAKÁVAM nebol na svete.“

Pokiaľ skladbu fanúšikovia nezachytili v slovenských rádiách, budú si ju môcť v plnej koncertnej paráde vychutnať na pripravovaných letných festivaloch. Chytľavá novinka NEOČAKÁVAM roztancuje každého milovníka dobrej hudby.

Členovia Fuera Fondo to spoločne ťahajú už jedenásty rok. Vznikli v roku 2006 a svoju okrúhlicu oslávili len nedávno. Za ten čas odohrali koncerty po celom Slovensku, u susedných Čechov či v Poľsku. V roku 2010 vydali debutový album „Kráčajúc svetom“, ktorý odštartoval sľubnú kariéru tejto mladej formácie. Druhý album „Žúrový kráľ“ vyšiel v roku 2014. Ich tvorbu možno dnes charakterizovať viacerými žánrami (reggae, punk-rock, pop či balkan music). Na svojom konte majú spoluprace s mnohými známymi interpretmi.

Okrem toho, že sa tešia z novej skladby a z pripravovaných koncertov, pracujú tiež na nových hudobných projektoch, ktorými potešia fanúšikovskú základňu v blízkej budúcnosti.

PR Alžbeta Naďová fuerafondo.com