FS Čarnica, Kandráčovci a Drišľak pozývajú do STEEL Arény na tanečný parket!

Folklórny súbor Čarnica, Kandráčovci a Drišľak na jednom pódiu. Májové oslavy 10. narodenín STEEL Arény sľubujú nezabudnuteľný zážitok. STEEL Aréna bude tento rok oslavovať s hudobníkmi a tanečníkmi „made in východ“, preto je práve ich temperament dokonalou zárukou toho, že Košice budú žiť, spievať a tancovať, jednoducho baviť sa, ako sa na správnych východniarov patrí.

Keďže Kandráčovci sú veľkými hokejovými fanúšikmi, Ondrej Kandráč priznal, že počas posledného koncertu s Alexandrovcami jedným očkom hľadal, kde počas zápasov sedia a to, že hlavné úlohy na pódiu patrili im, si vďaka fantastickému publiku užívali ako praví (hokejoví) majstri. „Keď je veľa ľudí pokope, atmosféra je vždy elektrizujúca a my sa ňu tešíme, pretože sme istí, že STEEL Aréna nesklame ani teraz. Publikum v Košiciach je fantastické a za nás všetkých môžem povedať, že v „Stílke“ sa cítime ako doma. Keďže nie je tajomstvom, že pracujeme na novom CD, zahráme aj skladby, ktoré ľudia možno ešte od nás na koncertoch nepočuli, no chýbať nebudú ani naše najznámejšie pesničky,“ dodal s úsmevom Ondrej Kandráč.

steel

Na veľkolepú koncertnú premiéru v najväčšej hale na východnom Slovensku sa teší aj Drišľak. Kapela, ktorá je na scéne 28 rokov, si získala vďaka svojmu chytľavému humoru fanúšikov naprieč všetkými generáciami. Spevák Ján Jakubčin prezradil, že na vystúpenie v STEEL Aréne sa pripravujú zodpovedne s tým, že program, vrátane výberu piesní, šijú presne na mieru. „V novej STEEL Aréne sme ešte nehrali, preto bolo cťou pre nás prijať toto pozvanie. Nebudem dopredu hovoriť všetko, ale už som si pozháňal informácie, kto každý v nej vystupoval a samozrejme nezabudneme ani hokejistov. Pre nás v kapele je na prvom mieste bezprostredný kontakt s publikom, tak sa teda tešíme na to, že si s ľuďmi, podebatíme, zaspievame, zatancujeme…“ pozval Ján Jakubčin z Drišľaku.

Mať pokope FS Čarnica, Kandráčovcov a Drišľak priamo zvádza k tomu, aby sa objavili spolu na pódiu. Ako zdôraznili O. Kandráč, aj J. Jakubčin, všetci sa navzájom poznajú a ako praví muzikanti nemajú problém nechať sa strhnúť k akejkoľvek improvizácii, ktorá zdvihne ľudí zo sedadiel. „Stretneme sa ako jedna rodina a našim prianím je, aby sme si toto puto všetci spolu užili. Budeme hrať pre našich, pre východniarov, preto veríme, že sa všetci zabavíme a zažijeme krásny večer,“ odkazujú FS Čarnica, Kandráčovci a Drišľak.

V poradí 10. výročie STEEL Arény sa budú oslavovať v dvoch dňoch. V piatok – 13. mája – vystúpia The Backwards, Peter Bič Project a Nocadeň. V sobotu – 14. mája – sa môže verejnosť tešiť na FS Čarnica, Kadráčovcov a Drišľak. Lístky sú k dispozícii v sieti Ticketportal.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.