FREESTYLERS PRINESÚ DO BRATISLAVY ŠIALENÚ PÁRTY V RYTME DRUM&BASS, REGGAE, RAPU AJ DYCHOVKY.

Ich skladby sa vraj nehodia na svadby ani na krstiny. Ale ktovie, viacerí by si možno priali mať svoj významný životný moment spojený s bítmi drum&bass, breakbeatu, reggae a rapu. Každopádne, do klubu na poriadnu párty je kombinácia takýchto žánrov ako stvorená. Jej najlepším ambasádorom je britská zostava Freestylers, ktorá svoju live show príde predstaviť do bratislavského MMC už 21. októbra. 

Formáciu Freestylers založili dídžeji a producenti Matt Cantor a Aston Harvey v 90. rokoch, keď v sebe objavili spoločnú záľubu v hip-hope, r’n’b a elektronike. Odvtedy kapela vydala 5 albumov, odohrala koncerty pred desiatkami tisíc ľudí na festivaloch ako Glastonbury, zúčastnila sa celoamerického turné s Lennym Kravitzom a zložila hity Push Up, B-Boy Stance, Here We Go, Ruffneck, Punks či Painkiller. To, že Freestylers si síce „frístajlujú“, ale už dávno nepatria do undergroundu, dokazuje napríklad aj použitie ich hudby do známych filmov, vrátane komédie Zoolander.

V sobotu 21. októbra čaká na návštevníkov šialená tanečná párty, ktorú len podčiarkne otvárací koncert unikátnej prešovskej zostavy BDHS – Blikajúci Dychový Hudobný Systém. Štvorica okolo Tomáša Paľa, ktorý niekoľko rokov pôsobil aj v skupine Chiki Liki Tu-a vám ukáže, či dychovka dokáže zahrať a zachrániť techno. Viac ako sto argumentov napovie ich úvodné video Kurča.

Lístky na výnimočný multižánrový tanečný večer s Freestylers a BDHS sú v predpredaji v sieti Predpredaj.sk.

VIAC INFORMÁCIÍ
Predpredaj lístkov na Freestylers LIVE + BDHS: https://bit.ly/TheFreestylersMMC
Video Freestylers: https://bit.ly/videoFreestylers
BDHS – Kurča: https://youtu.be/JuizbdUdFME

Zdroj: TS