Freedom Call sa predstavia v Lučenci!

Agentúra EPG a mesto Lučenec prinášajú fanúšikom výbornej rockovej a heavymetalovej muziky stálicu európskej scény – mimoriadne obľúbenú nemeckú kapelu FREEDOM CALL.

Po trištvrte roku, kedy sa Freedom predstavili s novým albumom Beyond v Košiciach, prichádzajú potešiť svoju základňu na strednom Slovensku ale nielen tam. S albumom, s ktorým hlásia návrat ku koreňom, s navrátivším basgitaristom Ilkerom Ersinom a obrovským množstvom energie sa kapela naďalej teší stále väčšej priazni fanúšikov nielen v celej Európe.

FREEDOM CALL sú práve na prvej prvej časti EU TOUR – Light Over the Beyond Tour 2015, avšak ponuku na hranie na Slovensku pred najlepším publikom na svete nedokázali odmietnuť ! Minulý rok odohrali množstvo koncertov a po úspešných akciách v roku 2014 sa rozhodli pre záujem v koncertných aktivitách pokračovať aj v tomto roku. Na Slovensku hrali už v rokoch 2004 v Martine, 2006 na Ružinej a na troch skvelých akciách spolu s Gamma Ray v roku 2010 (Prešov, Žiar nad Hronom a Bratislava) je jasné že fanúšikovská základňa tejto power metalovej formácie nečíta len stovky fanúšikov, ale pár tisíc. Aby fanúšikovia najlepších melodických skladieb neboli ochudobnení, FREEDOM CALL odohrajú 90 minútový koncert !!!

A aby bolo dobrých správ viac, vstupné bude štartovať na sume 10,- €, posledné 2 týždne predaja bude 11,- €.

Zatiaľ potvrdeným hosťom budú lučeneckí progresívno-metaloví Definition a počíta sa ešte s jednou kapelou k tomu. Preto bude večer o takmer 3 hodinách skvelej muziky, na ktorú sa proste treba prísť pozrieť, či už ako aktívny fanúšik skandujúci na ploche, alebo vychutnať si akciu z javiska. My vieme, že po prvej skladbe to na ploche pod pódiom ožije a skončí to až s  posledným tónom koncertu.

Freedom Call + Definition + hosť, 2.3.201
Lučenec, ŠH Aréna

Vstupenky na koncert kúpite v sieti Ticketportal a v bežných predpredajoch mesta Lučenec.

Leták aktuálny ZM

Zdroj: EPG