Free Your Mind open air: Toky na lodi!

V piatok druhého septembra sa na Plťke v Bratislave uskutoční párty Free Your Mind, ktorá sa bude konať priamo na pontóne kotviacom na Dunaji oproti Subclubu. Tancovačka na piesočnej pláži, lacné drinky a veľmi príjemná atmosféra vás dostanú.

Na žúrke očakávajte kvalitný deephouse, techhouse, minimal a techno v podaní slovenských top djov. Headlinerom párty je otec techna a techhouseu z bookingu Standa dobre známy TOKY, ktorého môžete pravidelne vidieť na mnohých klubovkách po celom Slovensku a tiež v zahraničí. Mnohým známy producent minimalu, deephouse a techna menom Craquetone, ktorého tracky si môžete vypočuť a zakúpiť na beatporte.

Pltka

Stredoslovenský booking Techron.sk prídu zastupovať úspešní dji T Mike a Kaffu. Východné Slovensko za posledné obdobie objavilo zaujímavých djov Johan Electric a Maro, organizátori akcií No More Chillout. Tešiť sa môžete na pestré tanečné sety od bratislavského dja JoshJoy a atmosferickú selekciu techhouse music pripraví Atmoground.

Vstupné na akciu je iba 5 eur, po 22hod sa zvyšuje o dve éčka, začíname už o 20.00 hod preto prídite čím skôr. Na Plťku privezieme kvalitný soundsystém, svetlá, laser, stroboskopy, zabezpečená je príjemná security a akciové drinky počas celej noci, plus grilované špeciality priamo na lodi.

Dátum: 2. September 2011 Viac info o mieste konania na www.pltkaba.sk
Párty na facebooku https://www.facebook.com/event.php?eid=170819139653835

Free Your Mind

Zdroj: Free Your Mind
Publikoval: Redakcia GREGI.NET