Free Summer 2013: Prvé informácie!

A máme tu prvé oficiálne informácie o najväčšom evente elektronickej a tanečnej hudby na východnom Slovensku! Festival sa bude konať v dňoch 26.-28. júla, t.j. bude dvojdňový! Opäť sa budete zabávať na 3 tanečných pódiách, kde sa predstaví viac ako 80 DJs a mnoho iných umelcov v rôznych hudobných štýloch!

Novinkou je aj nové miesto konania festivalu, ktorým sa stáva rekreačná oblasť jazero Tajvan Čaňa, ktoré je vzdialené len 10 km od mesta Košice. V areáli podujatia bude k dispozícii stanové mestečko, toalety, reštaurácia, penzión, početné stánky s občerstvením a iné atrakcie. Z potvrdených hostí spomenieme dvojicu Alex M.O.R.P.H vs. WOODY Van EYDEN(Heavens Gate/NL), MUZZAIK(HU), STEPNZ(Asyncron rec./DE), TEKMATE(IRL), Orbith(CZ), Marcus Cooper(CZ), Wollux(UK), THOMSON/ERICSON(DE), JUAN De MARCO(HU), ale aj slovenské kapely GET EXPLODE, MOJA REČ live band, A.M.O. Band a mnoho ďalších.

DJS pozor! Prihlášky amatérskych djs a ukážky dj mixov posielajte do 30. júna 2013 na email: freesummer@zoznam.sk. Do mailu uveďte celé meno, dj nick, kontakt a zopár informácií o dj kariére. Nezabudnite pridať linku na 20-minútový dj set. Viac informácií nájdete na www.freesummer.sk.

Zdroj: Free Summer