Francúzsky Citizen Kain sa predstaví 24. marca v Empire!

Túto soboru sa v Empire Clube BA bude konať ďalšia techno žúrka. Headlinerom bude hosť svetového mena, ktorý pochádza z Francúzska. Na techno scéne je jeho meno známe na celom svete, jeho tracky nechýbajú v setoch nie jedného techno dja. Jeho meno je Citizen Kain.

Citizen Kain, vlastným menom Bruno Demougeot, Francúz, ktorý je považovaný za jedného z hlavných súčasných aktérov techno scény. Od roku 2005 netrpezlivo produkuje tvrdé techno, beaty s modernými úpravami, chytľavé melódie, ktoré sú tak charakteristické pre jeho osobnosť.

Tento plodný dj a producent hladko a technicky dokonale kombinuje rytmiku s jeho neskutočným melodickým cítením. V roku 2009 založil vlastný label s názvom Neverending, vďaka čomu dostal príležitosť šíriť ďalej svoju tvorivosť a koncentrovať všetku svoju energiu na prácu s hudbou a vlastnú produkciu.

Pri tvorbe svojho nespočetného množstva remixov spolupracoval s umelcami ako sú Worakls, Phuture Traxx, Paul Kalkbrenner, Uto Karem, Pfirter, Pablo Bolivar, The Hacker, Mihalis Safras, Spartaque, Alex Di Stefano, Kiko alebo Dandi e Ugo…

Ak by sme chceli vymenovať len niektoré jeho tracky, mohli by sme spomenúť najznámejšie napríklad Matador, Cameleon, Libido, Up To You, Above The Influence.

Citizen Kain

V túto magickú noc doplní line up Stredoslovák, ktorý je známi najmä z eventov ako napr. Clubowica, či open air party Beach Tech, a všetkým fanúšikom techna sa určite dostali do povedomia jeho sety s názvami Fuck The Disco. Jeho meno je Dj T Mike z portálu Techron.sk , ktorý sa objaví v Empire clube BA po druhý krát.

K účinkujúcim tohto večera bude patriť aj techno Dj z blizkosti Nitry, Dj Bari, ktorý si zamiloval elektornickú hudbu. Určite vás všetkých poteší svojim mixovaním trackou, pretože jeho sound sa pohybuje v blízkosti minimalu, techna a tech house, čo sú jednoznačne najvychytanejšie rytmy tohto večera.


https://www.uloz.to/xv4QEYc/bari-minimal-techno-vol-3-mp3

Samozrejme, nežné pohlavie spoza mixážneho pultu bude zastupovať osoba z domáceho prostredia, tiež každému známa, Djane LaCerta. LaCerta ako vždy naseká poriadne techničko aby z každého z vás vysala aj ten posledný kúsok energie, ktorú zanecháte na tanečnom parkete.

V sobotu 24.marca sa to v Empire clube bude len tak hmýriť priaznivcami, fanúšikmi, techno hudby a techno interpretmi, ktorí si pre vaše uši a tancuchtivé telá pripravili len to najlepšie zo svojich playlistov. Preto, ak aj ty patríš k ľuďom, ktorí sa chcú v piatok zabávať, neváhaj a pripoj sa k nám!


Empire club – Bratislava
24.3.2012 – Sobota
Štart: 20:00
Vstup: 8€

Citizen Kain

Zdroj: Empire
Publikoval: Redakcia GREGI.NET