Francúzske zázračné dieťa v Empire už dnes večer!

Bratislavský útulný podnik Empire v poslednom období hrá na poli elektronickej scény významnú rolu. Po rekonštrukcií pozdvihol úroveň ponúkaných služieb o latku vyššie. Svoje prednosti dáva najavo aj kvalitným hudobným obsadením, ktoré nebude výnimkou ani tento piatok. Až z Francúzska zavíta do mesta označovaného aj ako kráska na Dunaji, len 22-ročný DJský a producentský zázrak WORAKLS!

Minimal a Techno. Tak sa dá v skratke charakterizovať hudobné zameranie osoby, ktorej hudobné cítenie siaha do dávnej minulosti. Žil v hudobníckej rodine, čo malo za následok, že už ako 3-ročný začal hrávať na klavíri. Po školských štúdiách sa jeho znalosti rozšírili do poľa elektronickej hudby a umožnili mu vytvárať kompozície, ktoré je ťažko definovať podľa štýlu.

Jeho hudobné vyjadrenie je silné, zasnené a hlavne prepracované do dokonalej podoby. Čerpá z vôd jeho kreativity a využíva hudobné prelínanie sa mnohých období.

Ešte predtým ako vydal svoj prvý album, hrával globálne a predstavil sa na významných festivaloch ako „La Nuit Rouge“, vo Francúzsku alebo „SoultFestival“ v Mexiku, ale aj v kluboch, ktoré sú plné vášne a Techno Music!

O kvalitnú hudobnú podporu sa postarajú DJs: Cole a.k.a Hyrics, SLAVO C a LaCerta.

LINE-UP :
22:00 – 00:30 COLE a.k.a HYRICZ
00:30 – 02:00 WORAKLS
02:00 – 03:30 SLAVOC
03:30 – END LACERTA

Výška vstupného bude časovo odstupňovaná:
DO 22:00 – 5,–
DO 23:00 – 6,–
DO 24:00 – 7,–
PO 00:00 – 8,–

Kto si rád hrkne, nech neprehliadne akciu na alkohol NICOLAUS VODKA, ktorý sa bude nalievať za zvýhodnenú sumu 0,99 Eur.

V prípade, že si chcete dopredu rezervovať miesto na sedenie, kontaktujte nás na: lacerta@lacerta.sk
Máme pre Vás pripravené kvalitné hudobné predstavenie! Tešíme sa na Vás!

WORAKLS
13. január (piatok)
Club Empire Bratislava

WORAKLS

Zdroj: Empire
Publikoval: Redakcia GREGI.NET