Francúzske divošské kvarteto Les Garçons Trottoirs vás roztancuje v utorok 21. júla v bratislavskom Nu Spirite.

Po nevídanom úspechu multinárodnej balkánskej hviezdy Barcelona Gypsy Klezmer Orchestra pokračuje Projekt Život so spoluorganizovaním world-music večerov, kde sa v utorok 21.júla predstaví francúzske šansonierske kvarteto a na pódiu Nu Spirit Clubu to rozbalí tesne po 21vej hodine.

O support sa postará Les Garçons Trottoirs, alebo aj pouliční speváci z francúzska sa pýšia jedinečným štýlom, kde spájajú prvky francuzskeho šansónu s tradičnou francúzskou muzikou, čím vytvárajú jedinečný štýl, ktorého energia vás donúti tancovať až do posledného tónu.

lgt

Kapela v zložení Paul d’Amour (gitara,spev), Fred Villard (cajon), Bruno Derpmann (kontrabass) a Jean-René Mourot (akordeón) sa francúzskemu publiku predstavila už v roku 2006, odkedy si ho podmanila špecifickým štýlom, kde spája blues, rock’n’roll či šansón. Už v roku 2008 sa stali víťazmi národnej súťaže Gagnants du tremplin de la chanson française.

Jedinečný koncert v rámci európskeho turné vám Nu Spirit Club prináša spolu s Projekt Život a uskutoční sa v utorok 21.7. o 21:30hod. Predchádzať mu bude djský set DJ Matthewa.

https://us.lesgarconstrottoirs.com/
www.yb.com/watch?v=Izt7HeRV0_M
https://youtu.be/OHaLDpa3R6k
https://youtu.be/Izt7HeRV0_M

Otvárame 20:00
Koncert začína 21:00
Vstup 5€

Zdroj: Nu Spirit