Fotograf Zdenko Hanout predstaví fotografie z európskych festivalov!

Najväčšie hviezdy hudobného neba, ktoré zachytil na svojich fotografiách Zdenko Hanout, predstavia na vernisáži fotografie s názvom Music In Pictures 2011. Na výstave, ktorá štartuje v sobotu 17. decembra v divadle Malá scéna, nebudú chýbať snímky z festivalov Nova Rock, Frequency či Colours of Ostrava, ako aj mnohých samostatných koncertov.

Fotograf Zdenko Hanout sa špecializuje na hudobné a kultúrne podujatia. Ročne navštívi desiatky koncertov či festivalov. Na výstave Music In Pictures 2011 predstaví výber 33 najlepších fotografií z uplynulej sezóny. Na záberoch nebudú chýbať zahraničné hviezdy ako System Of A Down, Korn, Jamiroquai, Joe Cocker, Jeff Beck či Apocalyptica. Z domácich umelcov zachytil fotograf koncerty kapiel Talkshow, Gladiator, Longital, ale aj českú Lucie Bílú. Pestrý prierez tohtoročnou tvorbou sa zameriava výlučne na hudobné akcie. Vernisáž sa začína o 17:00 v priestoroch bratislavského divadla Malá scéna STU, výstava potrvá do 22. februára 2012. Vstup na výstavu je voľný.

Zdenko Hanout sa fotografii venuje od roku 1999, vo svojej tvorbe sa špecializuje predovšetkým na kultúrne a hudobné podujatia. Jeho pracovným priestorom sú preto hlavne hudobné pódiá v celej Európe, ale aj divadelné dosky. Od roku 2008 je zároveň oficiálnym fotografom rakúskej Skalar Entertainment, ktorá ročne organizuje vyše 400 rôznych podujatí vrátane letných festivalov a koncertov najväčších hudobných hviezd.

https://www.facebook.com/events/227640903972181/
https://hanout.eu/

Music

Zdroj: publique s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET