Fotograf Pavol Papač pripravil svoju prvú výstavu, ukáže Guns n´ Roses i Thoma Yorkea.

Talentovaný fotograf Pavol Papač pripravil na sklonku jari svoju prvú výstavu fotografií, ktorej dal názov Music Moments. Ambiciózny mladík, ktorý pochádza z Michaloviec, na nej predstaví to najlepšie zo svojej doterajšej tvorby, pričom, ako názov napovedá, zameral sa v nej na hudobnú fotografiu.

Dvadsaťdvaročný fotograf predstaví v galérii Zemplínskeho osvetového strediska v Michalovciach známe mená svetovej a slovenskej hudobnej scény, ktoré sa vystriedali na slovenských pódiách v rokoch 2011 až 2013. Vernisáž výstavy sa bude konať v utorok 10. júna o 18:00.

Od 10. do 27. júna si ľudia budú môcť pozrieť zábery takých interpretov ako Guns n´ Roses, Ellie Goulding, Rudimental, Wyclef Jean, Aloe Blacc, Kaiser Chiefs, Garbage, The Cranberries, The Subways, Morcheeba, Jamiroquai, Billy Talent či Atoms for Peace v zostave s Thomom Yorkeom z Radiohead a Fleaom z Red Hot Chili Peppers. Slovenskú scénu budú na výstave reprezentovať speváčka Katka Knechtová či skupina Puding pani Elvisovej.

“Návštevníci výstavy Music Moments uvidia dynamické rockové zábery, precítené fotografie speváčok, ale aj spojenie hudobných legiend na jednom pódiu. Fotografie reprezentujú rôzne hudobné žánre a hudobníkov zo všetkých kútov sveta, no všetky vznikli u nás – na festivaloch ako Grape, Pohoda, BA City Beats, ale i samostatných vystúpeniach,” priblížil Pavol Papač, ktorý je prvým fotografom s takto koncipovanou výstavou v Michalovciach.

Pavol Papač sa fotografovaniu venuje od roku 2008, na profesionálnej úrovni ostatné tri roky. Najviac ho láka hudobná fotografia, no nevyhýba sa ani reportážnej či eventovej fotografii. Okrem toho študuje na Univerzite Komenského v Bratislave a pôsobí aj ako redaktor pre najväčší slovenský portál o fotografii www.ephoto.sk. Jeho portfólio je dostupné na webstránke www.papacphotography.ephoto.sk. Tento rok ho okrem prvej autorskej výstavy opäť čaká množstvo koncertov. Naplánované má už aj fotenie za hranicami, na veľkých festivaloch v Českej republike a Rakúsku.

FB event: https://www.facebook.com/events/493336194133337/?fref=ts

Plagat Music Moments 150DPI

Zdroj: Pavol Papač