FORUS (ex-Ine Kafe) vo svojej DJ premiére!

Peter Fora, verejnosti známejší pod prezývkov “FORUS“, ktorý v januári tohto roku po 13tich rokoch opustil legendárnu kapelu Ine Kafe v ktorej pôsobil ako basgitarista, sa momentálne naplno venuje dídžejingu.

Jeho dlhoočakávana DJ premiéra sa uskutoční na domácej pôde v jeho rodnej Bratislave, a to na mieste s najväčším pohybom mladých a pártychtivých ľudí, v Mlynskej doline – vo vysokoškolskom klube Unique.

REE_9132-Edit_web

Všetci bývalí i terajší fanúšikovia a faninky FORUSa sa môžu tešiť na nezabudnuteľnú žúrku, na ktorú si tento talentovaný hudobník, fungujúci pod DJ pseudonymom DJ TASTY, chystá naozaj niečo špeciálne.

Párty sa uskutoční štvrtok 16. októbra v spomínanom vysokoškólskom klube UNIQUE, kde je pozvaný každý, kto miluje hudbu a úžastnú párty, ktorou táto premiéra určite bude.

Pre viac infošiek checkuj facebookovú fanpage DJ TASTY (www.fb.com/tasty.sk) a o.z. Integrácie študentov (www.fb.com/IntegraciaStudentov).

Peter “Forus” Fóra je bývalý dlhoročný člen kapely IneKafe. V skupine vystupoval ako basgitarista 13 rokov. V Londýne získal celosvetovo uznávaný certifikát na Westminster Kingsway College, ktorý mu otvoril dvere do kuchárskeho sveta. Neskôr študoval produkciu elektronickej hudby na PointBlank College. Po návrate do Bratislavy si vybudoval vlastné štúdio a momentálne pendluje medzi svetom gastronómie v Londýne a svetom hudby v Bratislave. Okrem toho sa Peter „Forus“ Fóra venuje obchodu s vlastnou značkou oblečenia.

PR_16_okt_Unique

Zdroj: IŠ