FORMULA SCHNITZELJAGD: CESTA NA RED BULL RING PLNÁ VÝZIEV PREMAXA VERSTAPPENA, SERGIA PÉREZA, PIERRAGASLYHO A YUKIHO TSUNODU.

Keď sa jazdci stajní Red Bull Racing Honda a Scuderia AlphaTauri majú presunúť do Rakúska a HelmutMarko im sľubuje výlet v jeho rodnom kraji, na ktorý nezabudnú, tak to rozhodne nebude iba o červených kobercoch a popíjaní šampanského.

2. Philip Platzer – Red Bull Content Pool

„Ak Helmut povie niečo takéto, tak to vyzerá, že máme problém,“ zhodnotil pozvánku Max Verstappen. Krycie meno akcie je „Formula Schnitzeljagd“. To znie tak rakúsky, poviete si. A nie ste ďaleko od pravdy, vo videu nechýba krásna príroda našich západných susedov,rezne vo veľkosti taniera a dokonca ani lederhose!

O čo teda v tejto výzve išlo? To si už teraz môžete pozrieť vo VIDEU plnom nečakaných úloh a akcie v podaní štvorice pilotov F1. Tí si užili naozaj netradičnú cestu na Red Bull Ring, počas ktorej na nich čakala celá séria výziev. Okrem dojenia kráv, plavby na tradičných drevených člnoch a obliekania sa do krojov, ku ktorým dostali aj návod, sa jazdci mohli vyšantiť aj na terénnych strojoch Pinzgauer. Offroadové kolosy prevetrali na lesnom okruhu, ale aj v záverečnom šprinte priamo na Red Bull Ringu, kde ich už čakali vybojované rezne.

4. Philip Platzer – Red Bull Content Pool

Sergio Pérez si rakúske dobrodružstvo poriadne užil: „Samozrejme, že sme všetky výzvy brali veľmi súťaživo a seriózne a bola to zároveň najlepšia príprava na víkend, akú sme si mohli priať.“ Max Verstappen už iba dodáva: „Úprimne, ešte v živote som nevidel niečo ako šesťkolesový Pinzgauer. Šoférovať tento stroj bola naozaj zábava. Ale teraz je to už o tom, aby sme fanúšikom dopriali dva dobré víkendy na Red Bull Ringu. Verím, že sa nám na domácich pretekoch podarí zvíťaziť.“

Zdroj: Redbull