FOREVER PUNK TOUR 2017

Dlouho očekávané turné dvou punkových legend je na spadnutí. Visací Zámek, hrající neuvěřitelných pětatřicet let ve stejném složení a pražská téměř třicetiletá punková stálice SPS vyráží na společné turné FOREVER PUNK TOUR 2017!

První koncert odstartuje v pražském Paláci Akropolis 16.3.2017, na domácí půdě obou kapel. Že bude turné velkolepé a výjimečné napovídá už předprodej a rychle mizící vstupenky. Obě kapely se na něj pečlivě připravují a jak obě připouští, možná dojde i na společná vystoupení.

„Těšíme se moc. Já na Visáčích vždycky obdivoval, že hrají ve stejné sestavě. Což je v našich tuzemských podmínkách absolutní rarita. A povedlo se jí písní Známka punku přimět rádia, aby více pouštěla punkovou muziku, to je úctyhodné!“ uvedl na adresu Visacího Zámku Skleník (Jan Sklenář – SPS, basa, zpěv )

„SPS jsou punkeři jak se patří, turné bude určitě divoké. Vloni v Braníku s námi Zdeněk Růžička zpíval píseň Padesát a byla to velká švanda. Takových momentů teď na Forever punk tour bude jistě více.“ Dodává obratem Honny (Jan Haubert – Visací Zámek, zpěv)

Více na www.visaci.cz, nebo https://sps.litvinoff.cz/

Zdroj: Jam-PR