For You acapella chystá v Bratislave koncert v netradičných priestoroch

Vokálna skupina For You acapella, ktorá má na konte viacero úspešných spoluprác s rôznymi slovenskými umelcami, chystá netradičný koncert. Aj vďaka podpore BKIS môžu fanúšikovia acapelly zažiť neopakovateľný zážitok už 16. apríla o 19:00 v priestoroch koncertnej siene Klarisiek v Bratislave.

„Presne pred rokom sme pokrstili naše najnovšie CD s názvom HELLO, so svetovými hitmi v acapella prevedení a teraz chystáme bratislavskému publiku nový repertoár , ktorý sme doplnili zaujímavými choreografiami. Veríme, že už samotný priestor prinesie publiku silný zážitok, a naše hlasy v týchto krásnych priestoroch tento zážitok ešte viac umocnia,“ hovorí speváčka Katalin.

„Máme radosť, že po vianočnom období môžeme pre našich bratislavských fanúšikov opäť spievať a tešíme sa, že záujem o acapellu stále rastie,“ dopĺňa spevák Lucius.

Počas koncertu sa predstaví aj hudobný hosť Denis Lacho, s ktorým skupina spolupracovala na viacerých piesňach. Všetky spolupráce so spevákom mali na sociálnych sieťach obrovský úspech, dokonca pieseň „Selfish“ sa dostala aj k samotnému autorovi skladby – Justinovi Timberlake-ovi.

„Spolupráca s For You je pre mňa vždy dobrodružstvom. Musím povedať, že sme si sadli ako ľudsky, tak hudobne a je to počuť aj na našich skladbách. Teším sa, že prvýkrát budú môcť ľudia počuť všetky tri naše spolupráce naživo a v plnej verzii,“ hovorí spevák Denis Lacho.

„Zo spolupráce s Denisom mám obrovskú radosť a som rád že naše spoločné piesne, ktoré mali na internete veľký úspech si teraz zaspievame spolu na jednom pódiu v týchto výnimočných priestoroch. Verím, že to bude nezabudnuteľný zážitok aj pre nás, aj pre divákov,“ uzatvára Lucius.

Viac informácií o koncerte a predpredaji vstupeniek nájdete na webe predpredaj.sk.

TS