Folkovanie pod Skalkou 2011: Pozvánka na Open scénu!

Milí priatelia nášho festivalu, dovoľte nám predstaviť vám taký menší experiment. Myslíme si totiž (a počas festivalových večerov a nocí sa o tom pravidelne presviedčame) že je medzi vami mnoho skvelých hudobníkov, ktorí si zatiaľ ale ešte z nejakého dôvodu nenašli cestu na pódium. A v tomto momente prichádzame my a to s takouto ponukou: Zahrajte si u nás! Zahoďte ostych a trému, neistote pošlite rozlúčkový telegram! Staňte sa hviezdou Open scény Folkovania pod Skalkou!

A čo to? No, veľmi jednoduché – pripravte si pár (2-3) pesničiek, prineste si hudobný nástroj a o ostatné sa postaráme my. Nazvučíme vás, moderátor vás vyhlási a pódium a diváci budú len vaši! Lákavé? Bodaj by nie.

A ak ste sa rozhodli už teraz pri čítaní týchto riadkov, tak okrem toho, že je ich autor náležite pyšný, chceme vás poprosiť aby ste nám to oznámili v predstihu – ľahšie sa nám tak všetky vystúpenia časovo skoordinujú. Čo vám nemôžme zaručiť je preplatenie akýchkoľvek nákladov, ale na druhej strane vám tiež nemôžme zaručiť že pri schádzaní z pódia nezaznie vašim smerom uznanlivé „Sánka dolu, šéfe!“.
Petiar

Pridajte sa na facebooku (www.facebook.com/folkovanie) k priateľom folkovania – nájdete tu od nás vždy najnovšie informácie.

Folkovanie pod Sklakou
Folkovanie pod Sklakou
Folkovanie pod Sklakou

Zdroj: Mestský úrad, referát kultúry
Publikoval: Redakcia GREGI.NET