FLESH PARTY 21: 28. februára v Kine v Leopoldove.

Politická situácia v Leopoldove zaviala pozitívnym vetrom a tak, síce narýchlo, sa dočkáme aj klubovej FLESH PARTY! Dvere kina Leopoldov sa opäť otvoria a privítajú samé chuťovky toho, čo máme najradšej, čiže poriadnej dávky brutal death metalu a grindu!

Čo nás teda čaká na 21. pokračovaní tejto už kultovej akcie? Jednak chuťovky z našej scény. Lučenské goregrind komando COCK2PUSSY, trnavský death metal EPISTEMY, čistokrvných grind maniakov EMBOLISM, košický death/grind buldozér KILLCHAIN a stálicu nášho brutal death až slamového neba CRANIOTOMY. Spoza západnej hranice k nám zavíta tanečná goregrind zábava SLUP a samotní králi najhlbších hrdiel DEEP THROAT. A to nie je všetko!

Ako headlineri tejto akcie sa predstavia poľskí grindcoholici SQUASH BOWELS! Viac ako 20 rokov drvia poriadny grindcore a nezastavia sa pred ničím, aj posledný album „Grindcoholism“ potvrdzuje, že sú stále v tej najlepšej kondícii! Zostava i napriek časovej tiesni nabitá po samý vrch, každý jeden fanúšik tvrdého metalu a grindu si príde na svoje. Tak zoberte masky, bábiky, kríže, rúška, habity, alebo Adamovo rúcho a príďte sa zabaviť do kultového kina v Leopoldove!

Popri zábave bude prichystané aj občerstvenie a merchandise kapiel. Tradične je vstup rozdelený do dvoch kategórii. Pre tých, čo budú mať masku, bude vlez 6€ a pre zvyšok 7€.

Kde: Kino Leopoldov
Kedy: 28. február 2015
Vstup: 6€ s maskou/7€ bez masky
SQUASH BOWELS (grindcore – Poľsko)
CRANIOTOMY (brutal death metal – Hlohovec)
KILLCHAIN (death/grind – Košice)
EMBOLISM (grindcore – Kanianka)
SLUP (goregrind – Česko)
DEEP THROAT (goregrind – Česko)
COCK2PUSSY (goregrind – Lučenec)
EPISTEMY (death metal – Trnava)

FB event: https://www.facebook.com/events/311204582422574/?fref=ts

fleshka

Zdroj: Lukáš „Bukáčo“ Polák