Fléda pokračuje v sérií zmien. Návštevníkov láka na nový program, kokteily a popredných českých barmanov.

V klubu Fléda finišují přípravy na jarní část klubové sezóny. V lednu klub omezil svůj chod, aby pro návštěvníky připravil několik novinek.  Nejzásadnější změnou je přestavba baru na hlavním sále a sortiment koktejlů, které se budou v klubu nabízet. Program na jaro je téměř hotový – klub hostí velká jména české i zahraniční scény – Tomáš Klus, Mandrage nebo The Qemists.

„Do nové sezóny jsme vstoupili s novým interiérem i novými barmany. Za vedení baru je teď zodpovědný Ladislav Veleba s dcerou Terezou. Oba patří mezi českou barmanskou špičku, pomáhali školit například personál Baru, který neexistuje a léta provozovali Absolut Bar, který svého času patřil mezi nejlepší bary v České republice. Cílem těchto změn je udělat z Flédy klub evropského formátu a zajistit tak stálý příjem z firemních večírků, konferencí či privátních party, díky kterým bychom mohli vydělat na zajímavé koncerty,“ uvedl k nové sezóně majitel klubu Lukáš Stara. „Díky novinkám jsme měli na podzim rekordní počet vyprodaných akcí, doufáme, že nám návštěvníci zachovají přízeň i na jaře. Do klubu pořizujeme nová světla a ozvučení malé stage, úroveň akcí tak posuneme opět o něco výš. Mimoto chystáme novinky týkající se designu a služeb, na koncertu Tata Bojs jsme ostatně návštěvníkům odhalili budoucí logo Flédy,“ doplnil Stara.

DSC_4299

Kromě velkých jmen na Flédu i letos zavítají i ta méně známá a neotřelá – už 27. ledna klub uvede norského moderního folkaře Moddiho, vedle v Česku oblíbené Hidden Orchestry vystoupí i Luke Abbott nebo Arms & Sleepers. Fléda tradičně hostí i předávání cen Vinyla. V jednání jsou další DJská jména a kapely, které postupně představíme.

DSC_1690

„Jsme rádi, že se nám podařilo navázat spolupráci s externími promotéry a klub tak může hostit některé významné akce, jako kupříkladu několik koncertů Jazz Festu,“ říká hlavní dramaturg klubu Ondřej Bača.

Klub Fléda navíc pokračuje v započatých projektech. Na 7.2. dramaturgie přichystala benefiční koncert Skyline pro projekt Hard’n’Smart, kterým klub zvyšuje standardy bezpečnosti klubové scény v součinnosti se sdružením Podané Ruce; pro tradiční nedělní Blešáky Fléda uzavřela partnerství s Diecézní charitou. V dubnu Fléda ve spolupráci s Aliance France otevře festival Bonjour Brno trhem zboží a zážitků – Koloniálem.

Zdroj: Fléda