FISHING STRIP v oblakoch!

Nie že by kapela FS odletela do zabudnutia ale už tento piatok poletí z oblakov rovno na koncertné podia a letné festivaly.

Ako hovorí podtitulok článku kapela FS poletí z oblakov na zem. Tento zážitok im prinesie parašutistická skupina COMPACT SKYDIVE zo Spišskej Novej Vsi. Čo myslíte dajú to ? Skočia ? Ako som sa rozprával s chalanmi nieje im všetko jedno ale vra jsa veľmi tešia. No myslím že aj majú na čo. Tandemový zoskok zo 4000 metrovej výšky, voľný pád v trvaní jednej minúty a to všetko pri rýchlosti 200 km/h. Ako nám chalani prezradili, za týmto adrenalinovým zážitkom je aj niečo viac. Zábery ako bude FISHING STRIP v oblakách vraj uvedíme aj v pripravovanom videoklipe už toto leto.

Parašutistická skupina COMPACT SKYDIVE je jedinečná najma v tom že Vám prepožičia oblohu v naozaj krásnej prírode, na prahu Slovenského Raja. Okrem toho organizuje základny parašutistický kurz a prvý sólo zoskok z výšky 1200 metrov na modernom školnom kĺzavom padáku a taktiež už spominaný tandemový zoskok. Pre tých , ktorí by si na oblohe tento zážitok chceli užiť sami pripravuje COMPACT SKYDIVE aj ´´školu parašutizmu´´, 23 zoskokov z výšok 1300 – 2200 m a stabilizovaných voľných pádov v trvaní 5-30 sekúnd. Po úspešnom ukončení kurzu získate licenciu A a Medzinárodny preukaz parašutistu, exhibičné vystúpenia, reklamné a propagačné zoskoky.

Počas celého zoskoku može byť pri Vás vzdušný kameraman a po úspešnom zoskoku to možete osláviť v letištnom SkyBARe.

Tak čo pridáte sa chalanom s FISHING STRIP? A káno, sme tu pre vás!

Nájdete nás na facebooku pod menom: COMPACT SKYDIVE a nezabudnite nám hodiť like.

Tak do z oblohovania sa.

Zdroj: Struhárová Aneta, manažérka FS