Fínsky The Rasmus a český Eddie Stoilow spoločne oslávi na turné album Dead Letters aj v Budapešti, Viedni a Prahe.

Po viac ako pätnástich rokoch od vydania najúspešnejšieho albumu Dead Letters je fínska skupina The Rasmus na turné s názvom Play Dead Letters. Živé spomínanie na megahity In the shadows, First Day of My Life, ktoré kapele priniesli celosvetový úspech a ďalšie skladby z albumu teší fanúšikov na všetkých zastávkach turné, ktoré sa rozbehlo 30.9.2019 v Hamburgu. Niektoré z nich doteraz The Rasmus nikdy naživo nehral.

Veľkú koncertnú oslavu, ktorá už úspešne prebehla v mestách Nemecka, Luxemburska, Talianska, Veľkej Británie, Holandska a Švajčiarska ešte čakajú zastávky v Maďarsku, Poľsku, Českej republike, Rakúsku, Ukrajine, Bielorusku a Rusku. Na celom turné sprevádza The Rasmus česká skupina Eddie Stoilow. Najbližšie k nám ich spolu fanúšikovia môžu vidieť 18.10.2019 v Budapešti, 19.10.2019 vo Viedni a 24.10.2019 v Prahe.

Na oslavu výročia albumu Dead Letters vychádza nová deluxe verzia albumu s bonusmi a novým remakeom ich najväčšieho hitu In The Shadows od belgického DJ-a a producenta Lost Frequencies. Felix De Laet alias Lost Frequencies ho prvýkrát s veľkým úspechom otestoval na hlavnom pódiu festivalu Tomorrowland. Vytvoril ním podľa jeho slov absolútny vrchol vystúpenia a zaradil ho aj na svoj nový album Alive and Feeling Fine, ktorý vyšiel 4.10.2019.

The Rasmus / Eddie Stoilow – Praha:
FB event: facebook.com/events/2175847382458946
Predpredaj e-ticket: https://obscure.cz/cs/tickets/detail/id/213
GoOut: https://goout.net/cs/listky/the-rasmus/ceie/
Vstupenky nájdete tiež v sieti Ticketportal, Ticketmaster a v predpredaji v Lucerna Music Bare

Zdroj: TS