Finlandia Dance Zone na festivale Svjošice.

Na festivalu Svojšice 2013 najdete kromě dvou velkých pódií také speciální Finlandia Dance Zone, která se letos přesouvá  do velké kryté haly. Návštěvníci si zde užijí nabitý hudební program a perfektní technické zázemí, které nabídne špičkový zvuk LA acoustic se speciálními projekcemi. Součástí haly bude i bar s chill out zónou s Finskou vodkou za 35 Kč. To vše s kapacitou až pro 1 000 lidí!

Jako headliner v tech-house setu ve Finlandia Dance Zone vystoupí španělský David Tort, kterého podpoří bohatý domácí support: Marcus Cooper, TGT, Lucca a Orbith. Trojice známých djs Brian, Chris Sadler a Enrico navíc přislíbili, že pro Svojšice připraví progresivní mixy. Partypeople si tak jejich sety po dlouhé době užijí v nezvykle tvrdším podání.

Pro návštěvníky bude dále připraveno dvouhodinové vystoupení  Porno Dancers Teamu, které jste mohli zažít na Christmas Party 2012 v Pardubicích.

Další součástí Finlandia Dance Zone bude tzv. UV Zone, kde se o návštěvníky postarají krásné Finlandia hostesky. Ty nabídnou speciální tetování UV barvami a mezi 18.00 – 21.00 dají každému příchozímu ochutnat novou příchuť Finlandia vodky.

Během celého festivalu bude k zakoupení Finlandia vodka za pouhých 35 Kč a Finlandia Bacardi rum za 40 Kč.

Letní a reál Svojšice – Pardubice
Pátek 21. 6. 2013 // Start 18.00 // End 06.00 // After Party
https://svojsice.cz  https://cs-cz.facebook.com/svojsice
Ke vstupence v předprodeji ZDARMA DVD Svojšice 2012
Aftermovie Svojšice 2012: https://www.youtube.com/watch?v=0eJ5NBEuiTE

Zdroj: Svojšice