Finálový večer Skutočnej ligy už dnes večer v Hard Rock Cafe!

Už dnes 3. prosince 2011 se uskuteční finále sedmého ročníku talentové soutìže neprofesionálních kapel. Celá akce odstartuje úderem 15 hodiny odpolední, kdy probìhne losování o tom, v jaké pořadí si kapely ve finále zahrají. 


Mezi nejlepší amatérské převážnì rockové kapely se letos probojovaly kapely Head Down, FruFru, Season Crack, Kyanid nebo Sirkyskon. Jako host večera se představí stále populárnìjší pop punková kapely Koblížci! ze Šumperka, která v klubu zahraje poprvé písnì ze své zbrusu nové desky s názvem Sami sebou. Vstupné na akci je ZDARMA! Nezapomeňte, že fotbalisté mají svou Ligu mistrù, muzikanti Skutečnou ligu!


Do finále letos postoupily: 

Head Down

FruFru

Season Crack

Kyanid

Sirkyskon


Soutìž neprofesionálních kapel Skutečná liga je zajímavá tím, že se skládá z velice silné odborné poroty z hudebního prostředí. Letos v porotì zasedne tajemník prezidenta republiky Ladislav Jakl, mimo jiné zakladatel již legendární kapely Folimanka Blues, hudební publicista a moderátor Petr Korál, Petr Stanko z kapely Michael ´s Uncle, rocker Dan Horyna , známý stagedesigner a scénonograf Martin Hruška, Vladimír Zatloukal z kapely Hudba Praha, profesionální hokejista Lukáš Kašpar, rocker a podnikatel Vladimír Kovář a mnoho dalších.



Muzikantská soutìž existuje již sedm let, za tu dobu jí prošlo neskutečných 1150 kapel a odehrálo se přes 1800 živých koncertù. Fotbalisté mají svou Ligu mistrù, muzikanti Skutečnou ligu! 



Více informací www.skutecnaliga.cz


Skutecna liga


Zdroj: Skutečná liga
Publikoval: Redakcia GREGI.NET