Finále Smoking Fast Fingers 3 proběhne ve Stormu!

Již v pátek 12.5. 2017 proběhne v pražském klubu Storm regionální pražské semifinále a zároveň i velké finále 3.ročníku mistrovství ČR v rolování na rychlost – Smoking Fast Fingers.

Vše za účasti pěti nejlepších rollerů z Brna, Plzně, Ostravy, Pardubic a samozřejmě i z Prahy. Pro první tři nejlepší bude připravena hromada věcných cen od partnerů akce. A pozor – absolutní vítěz si odnese prize money 10.000 Kč a k tomu ještě věcné ceny od partnerů soutěže v hodnotě 40.000 Kč.

Princip soutěže je jednoduchý – v rámci pražského semifinále půjde pouze o rychlost rolování. Soutěžící, který sroluje nejrychleji, vyhrává a postupuje do velkého finále.

Ve velkém finále se utká všech 5 vítězů regionálních kol. Způsob hodnocení finále oznámíme až týden před soutěží a možná na finalisty vymyslíme ještě nějaké překvapení! Nicméně je jisté, že vyhrát může jen jeden – takže kdo bude tentokrát?

Ti z vás, kteří mají spíše šikovné prsty, se mohou přímo na místě ve Smoking stánku zúčastnit další soutěže – Smoking Creative Fingers. Zde bude rozhodovat pouze vaše šikovnost a kreativita – fantazii se meze nekladou. Porota vybere tři nejlepší kousky, jejichž autoři si taktéž odnesou hodnotné ceny od našich partnerů.

V rámci soutěže vás čeká taky pořádný mejdan. Tentokrát vás rozseká kompletní česká DnB špička: A-Cray, Akira, Bifidus Aktif, Pixie b2b Suki, Volume Plus, které doplní naše rezidentka Dj Zu.

Přihlásit do soutěže se můžete na www.fastfingers.cz, kde najdete i všechny potřebné informace o akci včetně kompletních pravidel soutěže.

Přijďte podpořit naše finalisty a udělat jim pořádný kotel! A samozřejmě taky parádně zapařit! Už příští pátek se všichni srolujeme ve Stormu v Praze!

SMOKING FAST FINGERS 3 – Mistrovství ČR v rolování na rychlost
12.5 2017 – Praha, Storm club
Storm club, start 21:00
Vstup: do 23.00 zdarma, od 23.00 50,- kč
DJs: A-Cray, Akira, Bifidus Aktif, Pixie b2b Suki, Volume Plus, Zu

www.facebook.com/smokingfastfingers
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1309180872509990/

Zdroj: TS