Festivalove leto odštartuje motofestival Mudfest!

Je už slovenskou tradícou, že s prvým júlovým dňom sa u nás začína letná festivalová sezóna. Tohtoročné festivalové leto otvorí Mudfest – jedinečný motoristický festival plný adrenalínu, blata, hudby a krásnych žien.

Mudfest, to sú tri dni nabité tým najoriginálnejším a najbláznivejším motoristickým vyžitím, aké na Slovensku, ale ani v Európe nemá obdobu. Jazdy v náročnom blatistom teréne predvedú na svojich off-roadoch, SUV, ATV a motorkách skúsení profesionáli aj prihlásení návštevníci. Okrem toho ich čakajú adrenalínové exhibície, gladiátorské zápasy v bahne, ukážky ťažkej vojenskej techniky, ale aj menej zablatené športové a hudobné vyžitie.

V ďalšom programe bude preťahovanie vozidiel na blate a kapely ako Beer Society, Rust2Dust, Get Explode alebo Vadim Bušovský a Dorian Gray a na záver každého dňa Rockotéka. Korunku festivalu dostane MISS MUDFEST, ktorej porote predsedá  playmate Stanka Galová. Športovci si môžu vychutnať Paintball, Let balónom, kåzačky pre nafukovacie kolesá a iné zaujímavé atrakcie akonajpomalší výjazd v blate, šprinty na blate, BMX Jam.

Vstupenky sú v predpredaji za cenu 10 € na celý víkend exkluzívne v sieti Ticketstream. Všetky ďalšie informácie o festivale MudFest 2011 nájdete na oficiálnej stránke festivalu Mudfest.

Mudfest 2011

Zdroj: Mudfest
Publikoval: Redakcia GREGI.NET