Festival zlej hudby zaháji Dzigi Džabur na Hlavnej ulici!

Už v pondelok sa uskutoční jedenásty ročník undergroundového Festivalu zlej hudby. Špeciálne prekvapenie si pre návštevníkov pripravil Dzigi Džabur.

O osemnástej hodine zaháji Dzigi Džabur Festival zlej hudby svojim desať minútovým vystúpením pred Kostolom Sv. Mikuláša na Hlavnej ulici v Prešove. Počas neho vyzve ľudí k činom. „Bude to rýchle a konkrétne,“ hovorí o jeho vystúpení Martin Višňovský. Počas tohto zahajovacieho ceremoniálu odznie dvakrát Hymna Prípadného Štátu.

Festival Zlej Hudby

Fanúšikovia sa môžu tešiť na lotériu o občerstvenie a keď niekto náhodou vyhrá, získa niečo dobré. Znie to jednoducho, ale skutočnosť vraj bude oveľa drsnejšia, sľubujú organizátori. Na záver sa budú slávnostne rozhadzovať peniaze Prípadného štátu. „Bude to okolo jedného milióna plus dajaké drobné,“ upresňuje Dzigi Džabur.

Hlavný program sa začne v prešovskom klube Bizarre o ôsmej hodine večer. Zo všetkých projektov súčasných i bývalých členov Chiki Liki Tu-A odznejú veci, ktoré doposiaľ nehrali, ako aj staré legendárne skladby vo veľmi zvláštnych úpravách. „Nebude to retro. Toho sa ľudia nemusia báť. Celé to bude iné. Oplatí sa prísť,“ pozýva fanúšikov Martin Višňovský.

Festival Zlej Hudby

11.ročník Festivalu zlej hudby sa uskutoční 26.decembra 2011 od 19.00 v prešovskom klube Bizarre. Lístky na podujatie si môžete zakúpiť na mieste v deň konania.

Zdroj: Edo Kopček, PR manažér podujatia
Foto: Peter Zakuťanský
Publikoval: Redakcia GREGI.NET