Festival Žákovic Open 2024 prichádza opäť v plnej sile s nadupaným programom!

Žákovic Open 2024: Tradičný rodinný festival plný hudby, pohody a zábavy sa uskutoční v Trenčianskych Bohuslaviciach po neuveriteľný 24. krát.

Festival sa bude konať 26.-27. júla 2024, ako každoročne, v nádhernom prostredí Bošáckej doliny, ktoré ponúka návštevníkom dokonalú atmosféru už len svojou samotnou prírodnou panorámou.

“Festival Žákovic open pre mňa znamená kus života, príbeh ktorý začal nenápadne, ako stretnutie spriatelených kapiel, lásku a 2 dni v roku, ktoré mi každý rok prinášajú veľkú radosť. Ako som už niekde spomenul, často mávam zimomriavky, keď sa prechádzam po našom areáli a vidím neskutočné množstvo šťastných a usmiatych ľudí. Tento rok to je už po 24-ty krát čo náš milovaný festival robíme a sme radi, že je oň stále záujem.” (spomína spoluorganizátor festivalu Tomáš YXO Dohňanský)

Organizátori si tento rok pripravili opäť silný hudobný line-up obohatený o chillout-zónu, stanovú dedinku, ale aj skvelé občerstvenie. Tešiť sa môžete na silných headlinerov ako sú obľúbení chalani z kultovej kapely BILLY BARMAN, energické zoskupenie MEDIAL BANANA, rockové kapely KORBEN DALLAS a SLOBODNÁ EURÓPA, či undergroundová legenda BEZ LADU A SKLADU.

Ďalej na festivale vystúpi tradične, ako každý rok skupina HEX, ktorej na hudobnom konte pribúda stále viac hitov, či ocenení a čoskoro plánuje osláviť 35 rokov na hudobnej scéne. Na svoje si však prídu aj fanúšikovia kapiel ako VEC, VAMPIROS LEGENDARIOS, ZRNÍ, VRBOVSKÍ VÍŤAZI, CHVM, TROLEJBOYS a CPT. SLICE. Pre mladších divákov bude pripravený sobotný detský program – JOBUSOVKY v podaní Braňuška Jobusa.

“Veľmi nás teší, že na náš festival, ktorý má každý rok podobnú hudobnú dramaturgiu chodí stále viac a viac ľudí. Je to určite aj vďaka neopakovateľnej atmosfére a nádhernému prostrediu, ktoré areál penziónu Žákovic ponúka. Minulý rok ma veľmi potešilo, že sme aj vďaka jednému z našich partnerov, mohli pridať do programu pre nás netradičnú vec a to boli „Rozhovory na hojdačkeo zaujímavými hosťami na rôzne spoločenské témy. Táto aktivita sa ľuďom veľmi páčila a budeme v nej pokračovať aj tento rok.”  dodáva YXO)

Podobne ako v minulých rokoch, aj tento rok budú mať návštevníci bezplatne k dispozícii kyvadlovú dopravu, stanovú dedinku a parkovisko.

Zakúpiť si však bude možné miesto v oplotenej a stráženej stanovej dedinke EXTRA, ktorá ponúka aj mnohé ďalšie benefity ako napr. exkluzívne umiestnenie hneď vedľa pódia, chladničky či sprchy. Na festivale nebudú chýbať ani stánky s kvalitným občerstvením, plné chutného jedla a nápojov. Okrem toho bude k dispozícii funkčný bar v penzióne.

Neváhajte a príďte zažiť a užiť si rodinnú atmosféru festivalu Žákovic openplnú neopakovateľných zážitkov a skvelej hudby. Vstupenky je možné si zakúpiť už teraz online, v sieti predpredaj. Deti do 4 rokov a ZŤP majú vstup zdarma.

Viac informácii a noviniek nájdete na web-stránke festivalu: www.zakovicopen.sk
Instagram: @zakovicopen Facebook: www.facebook.com/zakovicopen

TS pripravila: Andrea Sulovská, ALL ABOUT MUSIC, s. r. o.