Festival Votvírák ohlasuje svoje esá!

Jako největší překvapení si pořadatelé festivalu Votvírák 2015 připravili silnou dvojici ARAKAIN & LUCII BÍLOU!

Doplní tak řadu headlinerů, jako jsou Horkýže Slíže, Peter Nagy, Divokej Bill, Mandrage, Mňága a Žďorp, JAR, No Name, Mig 21, Ine Kafe, Vypsaná Fixa, Katapult, Škwor, Citron, Wohnout, Ewa Farna, Jaroslav Uhlíř, Eddie Stoilow, Xindl X, UDG, Sto Zvířat, Fast Food Orchestra a mnoho dalších.

Arakain a Lucie Bílá navážou na úspěšné jarní tour a vyrazí na festivaly!

Vyprodaná drtivá většina koncertů turné a exkluzivní playlist složený z hitů i novinek – takové bylo jarní turné ARAKAIN & LUCIE BÍLÁ XXXIII. Kapela proto na velice úspěšné jarní turné ještě naváže a vyrazí v tomto jedinečném složení společně i na některé letní festivaly, prvním bude právě festival Votvírák. 

lucie - arakain_promo foto

Vzhledem k obrovskému zájmu o Arakain s Lucií Bílou ze strany fanoušků i pořadatelů, kdy jsme byli prakticky bombarodáni, jak dotazy všech, kteří se na vyprodané koncerty už neměli šanci dostat, tak i pořadateli, kteří měli zájem představit toto jedinečné spojení na svých akcích, rozhodli jsme se pro další společná vystoupení. Tentokrát v rámci letních festivalů “ vysvětluje manažer Arakainu Petr Kubáň.

Festival Votvírák – největší český multižánrový hudební festival zaměřený převážně na rock, pop a hip hop v provedení českých a slovenských interpretů a hudebních seskupení – proběhne od 12. do 14. června 2015 tradičně na letišti Boží Dar ve středočeských Milovicích.

Letošní ročník festivalu Votvírák čeká kromě silných headlinerů na dvou hlavních podiích  i našlapaný program HIP HOP STAGE! Více na www.votvirak.cz

Vstupenky na festival Votvírák jsou v prodeji! 

Vstupenky zakoupíte již dnes prostřednictvím festivalového webu www.votvirak.cz, u NoLimits a také v předprodejní síti společnosti Ticketstream a Ticketpro. Vstupenky na festival v síti TICKETSTREAM zakoupíte i u cestovních kanceláří ČEDOK a FIRO-tour a v knihkupectví KANZELSBERGER.

Parkovací kartu zakoupíte ve formě e-ticketu přímo na našem webu (v sekci vstupenky) a také u našeho prodejce – společnosti Ticketstream.

Více informací o zahájení předprodeje a jednotlivých prodejních místech najdete do konce listopadu v sekci vstupenky (www.votvirak.cz/vstupenky.php).

Zdroj: Votvírák