Festival Votvírák 2012: Zverejnil ďalšie kapely!

Harlej a Debill Heads, Visací zámek a Dukla Vozovna, nebo také Desmod, Anna K, Mandrage a Rybičky 48, to je další ochutnávka z festivalového menu, které bude ve dnech 15. – 17. 6 2012 podáváno všem hudebním gurmánùm na Festivalu Votvírák.

A tak jako již tradičnì přistane na Milovickém letišti i MIG 21 pilotovaný osobnì leadrem kapely Jirkou Macháčkem.
Spolu s už dříve ohlášenou votvírákovskou premierou Václava Neckáře se skupinou Bacily se dále mùžeme tìšit třeba na slovenský pop punk skupiny Iné Kafe, která kromì svých nejvìtších hitù představí také muziku z nové desky Právo na šťastie, i na skupinu Segment známou z finále Talentu. Na loñské skvìlé vystoupení jistì v pátek naváže na rockové stage kapela Škwor, stejnì jako skvìlých Sto Zvířat, rovnìž vystupujících v prvním festivalovém hudebním bloku.

Program Hip hopové stage je na Festivalu Votvírák pravidelnì přehlídkou toho nejlepšího a nejzajímavìjšího z domova ( a také ze Slovenska), co si mùže fantazie fanouška žánru vùbec představit. A samozřejmì jako vždy pro návštìvníky nachystáno nìkolik hudebních překvapení a novinek.

Nové vìci z letos vydaných desek předvedou skvìlí Prago Union, slovenská Moja Rec i MC GEY, který se na festivalu představí spolu s DJ FATTEm. Na Votvíráku 2012 vystoupí také Vec nebo Champion Sound. A jistì se všichni budeme tìšit i na TY NIKDY LABEL SHOWCASE.

Vìtšinu hlavních tahákù festivalového programu orientovaného především na českou a slovenskou rockovou, popovou a hip hopovou hudbu oznámí pořadatelé multižánrového hudebního Festivalu Votvírák 2012 v druhé polovinì února.

Vstupenky zakoupíte již dnes za zvýhodnìnou cenu v celé předprodejní síti společností Ticketstream a Ticketpro.

Další informace získáte prùbìžnì na www.votvirak.cz.

Votvirak

Zdroj: Votvírák
Publikoval: Redakcia GREGI.NET