Festival Votvírák 2012: Cenovo výhodné vstupenky!

Svátek české a slovenské populární hudby a jejích skvìlých fanouškù – Festival Votvírák – se uskuteční jako každoročnì v mìsíci červnu, tentokrát od 15. do 17.6. 2012.

Na třech žánrových pódiích vystoupí celá plejáda špičkových českých a slovenských rockových, popových a hip hopových seskupení, zbytek noci mohou vytrvalci strávit rovnìž ve víru hudby v non stop zónì. Ve zde připravených barech a party stanech totiž pojedeme až do rána.

Krom vlastního hudebního programu jistì přispìje ke spokojenosti návštìvníkù Festivalu i rùznorodý doprovodný program. Lidé se budou moci pobavit např. v adrenalinovém campu nebo v herní zónì. Svou prezentaci spojenou s nabídkou další zábavy poskytují rovnìž vybraní partneři festivalu. Přímo u hlavního vstupu do areálu celé akce budou stejnì jako v předchozích letech nepřehlédnutelné pouťové atrakce.

Velkým lákadlem pro návštìvníky festivalu je každoročnì možnost zakoupení vstupenek na další festivaly i jiné kulturní akce, a to s obrovskou slevou ve výši 80 %. Velké množství vstupenek bude připraveno také letos ve zvláštní prodejnì vedle hlavní stage v areálu Festivalu.

Vstupenky na Festival Votvírák ve zvýhodnìné vánoční limitované sérii bude možné zakoupit již za pouhých 100 Kč v předprodeji pouze v prosinci. Pro více informací sledujte https://www.votvirak.cz/vstupenky.php.

Votvirak

Zdroj: Votvírák
Publikoval: Redakcia GREGI.NET