Festival Uprising Winter Edition: Uprising prichádza s druhým ročníkom svojej zimnej edície!

Po úspešnom zavàšení leta na Uprisingu, prichádza dlhá festivalová pauza. Pre všetkých milovníkov festivalovej atmosféry a karibských rytmov sa však pripravuje veľká slávnosť. Uprising Reggae Festival ohlasuje dátum, miesto a aj headlinera druhého ročníka svojej zimnej edície. A ako už u tohto festivalu býva zvykom, opäť prináša niečo u nás doposiaľ nevídané, niečo hviezdne a bezpochyby zaujímavé. Na sobotu 3.decembra si neplánujte nič iné ako cestu do krásne zrenovovanej bratislavskej Cvernovky, prichádza totiž hviezda z Jamajky.

Beenie Man

Pozvanie na druhý ročník UPRISING WINTER EDITION prijal Beenie Man, pravá jamajská superstar, originálny hitmaker a nefalšovaný kráľ dancehallu. V hudbe sa pohybuje už od 80tych rokov, kedy ako osemročný nahral svoju prvú skladbu a odvtedy je miláčikom prevažne ženského publika. V hudobných rebríčkoch má pravidlene #1 hity a na konte má spolupráce s menami ako Wyclef Jean, Akon, Janet Jackson, Lil Kim, Busta Rhymes, Sean Paul či Guerilla Black. Do Bratislavy pricestuje Beenie Man so svojou kapelou Zagga Zow Band po prvýkrat, a spolu prevedú špeciálnu show plnú jeho hitov.

Beenie Man

Festival Uprising Winter Edition sa uskutoční 3.decembra 2011 v Bratislave. Po minuloročnom vypredanom a veľmi úspešnom štarte sa zimná edícia festivalu presúva do väčších priestorov. Druhý ročník Uprising Winter Edition sa bude konať v nádhernej zrekonštruovanej Cvernovke, zvanej tiež Ružový hrad. Viac info o ďalších kapelách, sprievodných podujatiach a predpredaji lístkov na stránke festivalu https://www.uprising.sk. Predpredaj beží v sieti Ticketportal a prvých dvesto lístkov zoženiete za 16€.

https://www.uprising.sk
https://www.facebook.com/uprisingreggaefestival

Zdroj: Uprising
Publikoval: Redakcia GREGI.NET