Festival Svojšice spúšťa web a predpredaj!

Festival Svojšice, který proběhne 21. 6. 2013, spouští svůj oficiální web. Na www.svojsice.cz najdete veškeré praktické informace týkající se prozatím odkrytého festivalového programu a kompletní info k předprodeji.

Festival Svojšice před pár dny spustil oficiální předprodej vstupenek. Nejlevnější lístky je možné zakoupit již nyní až do konce dubna za 549 Kč. S každým následujícím měsícem se bude cena zvyšovat (květen 599 Kč, červen 649 Kč).

Vstupenky jsou ke koupi exkluzivně na Rave.cz shop, kde zároveň obdržíte originální design svojšické vstupenky, nebo v předprodejní síti Ticketportal.

Dále je možné lístky zakoupit v klasických kamenných obchodech.  Jejich kompletní seznam najdete zde: https://svojsice.cz/vstupenky.php

Ke všem vstupenkám v předprodeji každý majitel obdrží ZDARMA DVD Svojšice 2012. Předprodej vstupenek končí v pátek 21. 6. v 15.00 hodin. Cena na místě v den konání bude činit 700 Kč.

Kompletní informace o zahájení předprodeje  a  jednotlivých prodejních místech najdete na oficiálním webu festivalu v sekci vstupenky.

Letní a reál Svojšice – Pardubice
Pátek 21. 6. 2013 // Start 18.00 // End 06.00 // After Party
https://svojsice.cz  https://cs-cz.facebook.com/svojsice 
Ke vstupence v předprodeji ZDARMA DVD Svojšice 2012

Zdroj: Svjošice