Festival Slunovrat uzavírá soutěž nadaných písničkářů.

Do konce února 2017 mají písničkáři a kapely poslední možnost zaslat dramaturgii festivalu své písně.

Již v pátek 3. března zveřejní pořadatelé festivalu na webových stránkách www.slunovratfest.cz a oficiálním Facebooku akce, seznam 10 soutěžících, jenž postoupí do druhého kola soutěže, ze kterých odborná porota vybere 5 nejzajímavějších interpretů, z nichž 3 soutěžící dostanou možnost vystoupit v červnu 2017 na hudebním festivalu Slunovrat.

15. března 2017 na speciálním akustickém živém koncertě v hudebním klubu Slušnej kanál vystoupí  5 vybraných soutěžících. Koncert startuje v 19 hodin v hudební restauraci Slušnej kanál, na adrese Ondříčkova 29, Praha 3.

Předsedou odborné poroty a patronem soutěže se stal Jindra Polák, frontman a zpěvák skupiny Jelen. V roli dalších porotců se představí přední čeští dramaturgové, hudební publicisté a zástupci partnerů akce.

Autoři a kapely se mohou přihlašovat do konce února 2017 elektronicky, své nahrávky mohou zaslat na e-mail dramaturgii festivalu.

Přihlášky posílejte: nikol@slunovratfest.cz

Nultý ročník hudebního festivalu Slunovrat, který se uskuteční ve dnech 23. 6. – 24. 6. 2017 ve vodáckém kempu Sázavský ostrov. V sobotu se v hlavním programu akce objeví slovenský populární zpěvák Richard Müller. Plejádu známých umělců a písničkářů doplní Aneta Langerová, Bratři Ebenové, František Nedvěd, Xindl X, Ivan Mládek, Thom Artway, skupina Neřež s Katarínou Koščovou, David Stypka a mnozí další z řad mladých talentovaných umělců.

Pro návštěvníky bude kromě hudebního programu připraveno stanové městečko. Jelikož se očekává značná účast rodin s dětmi, nebude chybět ani dětský koutek s hlídáním, divadélko pro děti, odpočinková a klidová zóna pro střední generaci a seniory.

Speciální limitovanou edici dvoudenních permanentek na Slunovrat lze ještě do konce března zakoupit za akční cenu 490,- Kč.

Vstupenky zakoupíte exkluzivně v předprodejní síti www.ticketstream.cz a na pobočkách cestovních kanceláří ČEDOK a FIRO-tour.

Více informací naleznete na webových stránkách akce www.slunovratfest.cz

Zdroj: Nikol  Poselová, Ředitelka hudebního festivalu Slunovrat