Festival Rock pod kameňom radstie: Pridáva tretí deň a hviezdu Unisonic!

Tisícky fanúšikov rocku, ktorí sa chystajú na tohtoročný 12ty ročník festivalu ROCK POD KAMEŇOM, majú poriadny dôvod na radosť. Organizátori dlhoročného rockového sviatku sa rozhodli pridať k programu deň navyše. Brány festivalu sa vďaka tomu otvoria už 7. augusta.

Skvelá správa pre milovníkov rockovej hudby a dobrých festivalov – Rock pod kameňom sa rozrastá! Ako organizátori podujatia oficiálne potvrdili, toto leto sa návštevníci môžu tešiť až na tri festivalové dni namiesto pôvodne plánovaných dvoch.

IMG_6962

Dôležitou informáciou pre hostí festivalu je teda predovšetkým, aby si do diárov k pôvodnému termínu 8.-9. august dopísali aj štvrtok 7. august, kedy sú už taktiež v areáli Sninských rybníkov vítaní. „Z toho, že festival sa nám rozrastá, máme, samozrejme veľkú radosť. Veríme, že touto správou potešíme aj ľudí, ktorí sa chystajú tento rok prísť na Rock pod kameňom zabaviť,“hovorí organizátor projektu Marián Križánek.

Ako ďalej prezrádza, headlinerom v programe pridaného dňa sa stala nemecká heavy / power metalová skupina Unisonic.

IMG_7032

Ostrosledované úspešné zoskupenie sformoval pred piatimi rokmi zakladateľ skupiny Helloween, spevák Michael Kiske a do projektu si prizval gitaristu Mandy Meyera, basáka Dennisa Warda, gitaristu Kaia Hansena a bubeníka Kostu Zafiria. Skupina vydala zhodou okolností len pred pár dňami nové EP „For The Kingdom“, z ktorého exkluzívne zverejnila skladbu „Come Undone“.

Jej blížiaci sa koncert na Slovensku je hodnotnejší, že 1. augusta, teda len týždeň pred začiatkom festivalu Rock pod kameňom, vychádza skupine tiež nový album. Fanúšikovia si tak môžu vychutnať známe hity Unisonicu aj celkom nové skladby exkluzívne poprvýkrát naživo.

Okrem pecky Unisonic pribudli do štvrtkového programu pravidelnej letnej rockovej slávnosti na východnom Slovensku aj ďalšie kapely. Rockeri, ktorí zavítajú do areálu Sninských rybníkov, sa môžu tešiť aj na kapely Bonfire či Metropolis.

IMG_7054 

Stabilnou súčasťou festivalového line-upu ostávajú tiež zvučné mená hlavných hviezd, ktoré toto leto privítajú pod Sninským kameňom.Skalní fanúšikovia i noví návštevníci sa môžu tešiť na koncerty zahraničných hostí Edguy /GER/, Pretty Maids /DEN/, Amaranthe /SWE/ či spomínaný Bonfire /GER/.

Milovníci domácej rockovej scény si prídu na svoje na koncertoch legiend Olympic, Wanastowi VjecyDavida Kollera. O domáci hudobný support sa postarajú okrem iného aj slovenskí účinkujúci INEKAFE a Karpina. Vstupenky na ROCK POD KAMEŇOM 2014 sú v predaji exkluzívne v sieti Predpredaj.sk v cene 20 eur. „Pre návštevníkov, ktorí si už zakúpili pôvodné dvojdňové vstupenky na festival s dátumom 8. – 9. august, máme dôležitú informáciu – tieto vstupenky im automaticky platia aj ako vstup na pridaný festivalový deň, t.j. na 7. august,“ dodáva organizátor Marián Križánek.

https://rockpodkamenom.sk/
https://www.facebook.com/rockpodkamenom

Zdroj: SOUL FOR SHOW
Foto: Rock pod kameňom