Festival Nova Rock už o mesiac s rekordnou návštevou Slovákov!

Najväčší rockový festival v strednej Európe, rakúsky Nova Rock, otvára svoje brány už o necelý mesiac! Aj tento ročník tradične navštívi veľké množstvo Slovákov. Podľa stavu predpredaja sa dokonca črtá historicky najvyššia návštevnosť – vyše 3 tisíc ľudí zo Slovenska!

Festival Nova Rock 2013 sa bude konať počas víkendu 14. až 16. júna v areáli Pannoniafields II neďaleko mestečka Nickelsdorf len 41 kilometrov od Bratislavy. Permanentky sa v sieti Eventim.sk predávajú za 143 eur, VIP vstupenka sa dá kúpiť za 228 eur.

Bohatý hudobný program

Dve veľké pódiá a tri ďalšie menšie scény ponúknu počas troch dní koncerty vyše 70 kapiel. Piatkovému programu budú dominovať Rammstein, Thirty Seconds to Mars, Airbourne, Within Temptation, Sabaton či Kreator. V sobotné popoludnie a večer do spevu i tanca zahrajú Kiss, Deichkind, Him, Amon Amarth, Gentleman, Parkway Drive, Stereophonics, Cradle of Filth či Bauchklang. O dokonalé zavŕšenie bohatého programu sa v nedeľu postarajú Kings of Leon, Volbeat, Sportfreunde Stiller, Biffy Clyro, Paramore, Korn, Bullet for my Valentine či Papa Roach.

Rokmi overená kvalita

Festival Nova Rock patrí k najväčším hudobným podujatiam v strednej Európe. Každoročne ponúka koncerty najlepších rockových kapiel, aké aktuálne vystupujú. V minulosti na svojich pódiách hostil hviezdy ako Rage against the Machine, System of a Down, Foo Fighters, Rammstein, Green Day, Pearl Jam, Slipknot či Faith no More. Areál vzdialený len 40 kilometrov od Bratislavy navštevuje aj vyše 2000 Slovákov  a zhruba 1000 fanúšikov z Česka. Ich počet každoročne stúpa. Za cenu vstupenky na jeden – dva veľké koncerty totiž návštevník festivalu Nova Rock získava vystúpenia zhruba 70 kapiel, jedinečnú atmosféru a zážitky na celý život.

Areál a doprava

Pannoniafields II pri obci Nickelsdorf je od Bratislavy vzdialený 40 kilometrov. Najjednoduchšia doprava je auto alebo vlakom. Každá vstupenka umožňuje bezplatné parkovanie v areáli. Organizátori pre tento rok pripravili aj bohaté možnosť na dopravu autobusovou kyvadlovou dopravou z okolitých obcí, vrátane Parndorfu či Neusiedl am See.

Vstupenky: https://www.eventim.sk/sk/vstupenky/nova-rock-2013-nickelsdorfbgld-pannonia-fields-ii-432060/performance.html
Facebook event: https://www.facebook.com/events/281953551911182/

Zdroj: Noa Rock