Festival Let It Roll investuje do unikátneho dizajnu areálu milióny korún!

Blížící se ročník, největšího tuzemského elektronického festivalu Let It Roll Open Air 2014, promění prostor benešovských kasáren k nepoznání.

Organizátoři festivalu Let It Roll vždy kladou velký důraz na vzhled a unikátní design celého areálu, který letos podstoupí, zatím největší proměnu v historii festivalu. Téma letošního roční je spojeno s elektronikou a mělo by návštěvníka vtáhnout do světa, v němž žijí roboti po boku lidí.

Festival Let It Roll má vždy unikátní pódia, navržené a postavené na míru i letos tomu nebude jinak, právě naopak. Na letošním unikátním festivalovém designu se podílí desítky umělců a architektů z celé České republiky. Kreativní proces od návrhu až po finální výrobu dekorací pódií je postupně tvořen během celého roku mezi jednotlivými ročníky festivalu.

Vizuální stránka festivalu je pro nás vždy společně s kvalitním hudebním programem velmi důležitá, vzhled pódií a dekorace korespondují s tématem festivalu, který tak dotváří celý dojem a přináší tak návštěvníkům nezapomenutelný zážitek, kvůli kterému je náš festival, tak oblíbený.“ vysvětluje Zdeněk Souček, ředitel festivalu.

Dekorace festivalu tedy budou nejvíce připomínat robotické město. Stavba všech pódií bude trvat přibližně 14 dní a náklady na jejich realizaci činí přibližně 5 000 000 Kč. Areál se bude skládat z pěti městských částí: Port (přístav) – Red Bull Tour Bus, Finlandia Factory (továrna), Underworld zone (podzemí / podsvětí), Madhouse (blázinec), Main square (hlavní náměstí).

Letní festival se koná 1. a 2. srpna 2014 v Benešově, ve Středočeském kraji. Předprodej vstupenek na tento jedinečný a atmosférou nabitý festival můžete zakoupit v síti Ticketportal.cz .

Main Square (hlavní pódium) / Let It Roll Open Air 2014
mainstage_LIROA2014_front

Port stage (přístav) / Let It Roll Open Air 2014
port_stage_LIROA2014_view1
Uderworld_zone_LIROA2014_view2
Uderworld_zone_LIROA2014_view1

Factory stage (továrna) / Let It Roll Open Air 2014
factory-stage_LIROA2014_view2
factory-stage_LIROA2014_view1

Madhouse stage / Let It Roll Open Air 2014
madhouse_stage_LIROA2014_frontview
port_stage_LIROA2014_view2

Souhrn zahraničních účinkujících: Netsky Live, Andy C, Camo & Krooked present Zeitgeist, Wilkinson, Dirtyphonics, London Elektricity, Ed Rush & Optical, TC, Black Sun Empire, Loadstar, Fred V & Grafix, The Upbeats, Metrik, Ayah Marar Live, Audio, Icicle, Far Too Loud, Neophyte, DC Breaks, Mefjus, Neonlight, Prolix, Maztek, Kenny Ken, A.Skillz, Bailey, 50 Carrot, DKS, The Greys, A-Sides, A.M.C, N.O.H.A, Frankee, Etherwood, DJ Hidden, Alien T, Pandorum, Donny, C.A.2K, The Hard Way, Mortem, Dabs, Rido, Paul SG, Jay Rome, Hungry Beats, Dfunk, Twilight&Milla, Alegria. + špička českých a slovenských DJs.

lircz_leto2004_dvoustrana_web_vetsi

Zdroj: LiR