Festival Barbakan 2011: Vstupenky a súťaže!

Festival Barbakan prichádza aj tento rok so zaujímavým a netradičným programom hudobným aj filmovým. Vychutnať si ho môžete už o necelý týždeň  a od stredy 2.11. bude možné zakúpiť si lístky na festival. Organizátori sa snažili urobiť ceny pre návštevníkov čo najľudovejšie. Máte možnosť zažiť veľa kvalitnej zábavy za málo peňazí.

Koncerty sa budú konať na troch miestach-Klub 77, Cult Club a Záhrada. V Klube 77 a Záhrade necháte za jeden večer 5€ za vstup, a môžete si užívať šnúru vystúpení v danom podniku po celý večer. Cena za obe koncertné miesta v jeden večer sa navyšuje už len o tri eurá,  ktoré sa budú platiť na mieste po preukázaní náramku. Vstupenky sa budú predávať  priamo na mieste a denne za všetky koncerty miniete maximálne 8 €. Hudobná scéna v Cult Clube, nazvaná Talent Stage a určená pre mladé začínajúce skupiny bude pre verejnosť úplne zadarmo.

Celodenné akreditácie na filmovú časť, s ktorými možete chodiť zo sály do sály a vydieť tak viacero skvelých filmov v daný deň, budú stáť  5€. Pre dôchodcov a študentov je pripravená zľava a za celodenný filmový maratón nechajú len 3€. Jednodňové filmové akreditácie sa budú predávať v Pamätníku SNP vždy hodinu pred prvým premietaním. Od 3. do 20. októbra bolo možné akreditovať sa na celú filmovú časť festivalu za 3€. Tí, ktorí túto jedinečnú šancu využili si svoje akreditácie prevezmú tiež v Pamätníku SNP počas festivalu.

Súťažte a vyhrajte!

Oddnes na webovej stránke festivalu www.barbakanfest.sk štartujú súťaže o vstupy na filmy! Každý deň môžete vyhrať  celofestivalovú permanentku na film, alebo dve jednodňové filmové vstupenky. Stačí mailovo odpovedať na jednoduchú otázku a možno sa šťastie usmeje práve na Vás.

Užite si 5 dní skvelej festivalovej atmosféry a dobrej nálady. Nenechajte si újsť multikultúrny festival Barbakan od 2.-6.11.2011 v Banskej Bystrici.

Barbakan Vám prináša OZ Vresk Factory v spolupráci s mestom Banská Bystrica, Parkom Kultúry a Oddychu, Akadémiou Umení, Pamätníkom SNP, Klubom 77, Cult Clubom a Záhradou – Centrom nezávislej kultúry .

Barbakan 2011

Zdroj: Miro Lánik – organizátor festivalu
Publikoval: Redakcia GREGI.NET