FestDobréBohunice 2011: Predlžuje lacnejší predpredaj!

S novým generálnym partnerom v názve – spoločnosťou Euronics sa organizátori podujatia EURONICS FestDobréBohunice rozhodli predåžiť už tak úspešný lacnejší predpredaj cez Ticketportál. Do obehu sa tak dostáva ďalšia limitovaná edícia trojdňových permanentiek za 15,-eur.

Špičkovou dramaturgiou nabitý program, kde sa koncom júla (29.-31.7) v Jaslovských Bohunciach predstavia aj Čechomor, Peter Lipa, Wabi Danìk, Bystrík, Kochanski, Jonathan Maness (USA), Kamelot, Neznámi, Katka Koščová, Roch´Hann (FR), Fleret, Cop, Veslári, Žalman, Lojzo a viac ako 150 ďalších účinkujúcich a bohatým sprievodným programom zaručuje festivalu zaujímavú účasť návštevníkov.

Podujatie FestDobréBohunice si navyše dlhodobo drží kredit veľmi obľúbeného rodinného festivalu nielen pre strednú generáciu, ale aj pre mladých a rodiny s deťmi. Veľkej obľube sa tešia recesívne Majstrovstvá vesmíru v skákaní pupkáčov, či s obľubou navštevované remeselné trhy. Nebudú chýbať však ani divadlá, atrakcie pre deti, či dospelích, rôzne workshopy, či textárska dieľňa Slávka Janouška.

Novinkou pre tento rok sú medzinárodné Majstrovstvá v màtvom ťahu – Victoria Cup, ktoré poskytli priestor i pre silných mužov. Stanovanie v príjemnom anglickom parku, či parkovanie je už tradične zadarmo a veľkou výhodou je i priľahlý internát, kde sa dá za symbolickú cenu ubytovať. Koniec júla bude nepochybne patriť podujatie Euronics FestDobréBohunice, ktoré si drží medzi slovenskými festivalmi laťku naozaj vysoko.

FestDobreBohunice

Zdroj: Organizátor
Publikoval: Redakcia GREGI.NET