Fergie tiež prispela pesničkou na najočakávanejší soundtrack tohoto roku!

Speváčka Fergie, ktorá sa preslávila predovšetkým jako tá najkrajšia „časť“ kapely The Black Eyed Peas, sa pomaly pripravuje na úlohu matky, ale než sa naplno ponorí do rodičovských povinností, stihla natočiť nový singel!

Jedná sa o skladbu “A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)“, ktorá je ďalším z lákadiel na očakávaný filmový trhák “Velký Gatsby“ s Leonardom Di Capriom v hlavnej role. Samozrejme aj táto pesnička ponúka sprievodný soundtrack k spomínanému filmu, ktorý sa do predaja dostane už v pondelok 13.mája!

Na tomto single sa podieľa aj americký hip hopový spevák Q-Tip a celé to produkoval američan GoonRock,ktorý stojí za väčšinou hitov dua LMFAO alebo za posledným singlom singlem Jennifer Lopez “Goin’ In“. A presne tak jako hity LMFAO, je nadupaná aj skladba A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)“!

Fergie je späť! Kým si dopraje materskú dovolenku, ovládne všetky rádia jej novinka “A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)“! Nenechajte si ju ujsť!

Fergie feat. Q-Tip + Goonrock – A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)
Autori: David Listenbee, Jordan Orvash, Maureen Ann McDonald, Francesca Richard, Andre Smith, Stacy Ferguson, Alexander Scott, Andrea Martin, Kamaal Fareed

ISRC: USUM71303856
(P) 2013 Interscope Records
https://www.fergie.com
https://www.facebook.com/fergie

Zdroj: Universal Music s.r.o.