Fenomenálny JEAN-MICHEL JARRE zahrá v Bratislave!

Krstný otec elektronickej hudby Jean-Michel Jarre hlási po šiestich rokoch  návrat na koncertné turné. So spektakulárnou šou ‘Electronica’ najprv počas leta navštívi vybrané európske festivaly, od októbra sa vydá na turné po veľkých halách. V bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu vystúpi hudobný mág 9. novembra 2016. Vstupenky sa začnú predávať v stredu 23. marca o 10:00 exkluzívne v sieti Ticketportal.

Nová šou od priekopníka multimediálnych performance opäť sľubuje prelom vo vnímaní vizuálneho umenia a digitálnych technológií v spojení s hudbou. Nové nahrávky z dvojdielneho albumu ‘Electronica’ spolu s míľnikmi v jeho tvorbe ako Oxygene či Equinoxe sľubujú neopakovateľný zážitok. Jean-Michel Jarre má povesť dlhé roky postavenú na jedinečnosti a revolučných riešeniach celého konceptu tvorby a prezentácie elektronickej hudby.

JMJ Laser Show, photo by Christine Ferreira

Je držiteľom viacerých záznamov zapísaných v Guinnessovej knihe rekordov: vrátane vystúpenia pre 3,5 milióna fanúšikov v Moske počas osláv 850 rokov založenia mesta. ‘Electronica’ World Tour sľubuje doposiaľ nevídanú hudobnú i vizuálnu produkciu, Jarre chce zdieľať s fanúšikmi množstvo energie práve cez novátorské riešenia a jedinečný koncept celej šou.

JMJ production image_credit Aero Productions

Vstupenky na bratislavskú šou podmanivého Francúza sa začínajú predávať v stredu 23. marca exkluzívne v sieti Ticketportal. Cena základných vstupeniek sa začína na 49,- eur, najlepšie lístky stoja 99,- eur. Celé podujatie je na sedenie. Facebook event: https://www.facebook.com/events/1748536072042601/

Credit-Rod-Maurice-06

Zdroj: NuCoast Productions