Feel 4 Fun: 25. novembra v Krupine!

Čo vám hovorí event s názvom Feel 4 Fun v spojení so Slovan clubom Krupina? Pripomína vám to známu akciu vyznačujúcu sa kopcom zábavy, dobrou hudbou a príjemnými hosťami? Áno, presne o tom to je. Dávajte pozor, pretože prichádza ďalšie pokračovanie vašej obľúbenej clubovky F4F, na ktorej ani tento raz nemôžte chýbať!

Už v piatok 25. novembra 2011 sa všetci, ktorých spája klubový feeling stretnú v priestoroch Slovan clubu v Krupine. Hviezdami večera okrem vás, clubberov, budú naši priatelia z bookingu Techron.sk, dj T Mike a hosť večera Dj Fossi.

Dj T Mike, ktorý priniesol myšlienku už pomaly nepočetných partys Feel 4 Fun, sa vracia do Slovan clubu už druhý rok ponúknuť svojim fanúšikom čo najviac zo seba a svojho djského talentu.

T Mike

https://www.techron.sk/audio/mp3sety/dj_t_%20mike_fuck_the_disco_vol_2.mp3

Dj Fossi, rezident Fan Clubu Breznička bude mať v Slovane spoza svoju premiéru, zahral si po boku djs ako Pico, Aqua, Breeth a iných zvučných mien. Keďže je to pre neho ďalšia možnosť ukázať svoje schopnosti novým ľuďom, a pritom sa aj zabaviť, veľmi sa na svoje vystúpenie teší.

Fossi

https://soundcloud.com/dj-fossi/dj-fossi-club-drive-part-1

Počas celého večera vám djs namixujú super dávku beatov od rôznych odrôd house až po techno music. Ak ste náhodou ešte nemali tú možnosť zažiť Feel 4 Fun naživo, určite si nájdite čas na piatokový reset a vychutnajte si atmosféru večera s pánmi, ktorí všetky beaty a melódie precítia spolu s vami.

Feel 4 Fun
Slovan club Krupina
Štart: 22:00
Vstup: 2€
https://www.facebook.com/event.php?eid=184955038259033

Feel 4 Fun

Zdroj: Techron.sk
Publikoval: Redakcia GREGI.NET