Fedde Le Grand už dnes večer v SaSaZu!

Již dnes večer poctí Českou republiku geniální producent a jeden z nejžádanìjších houseových DJs současnosti, Fedde le Grand. Charizmatický holanďan přijede do holešovického klubu SaSaZu se svou vlastní exkluzivní show „Take Over“, spolu se stájovými kolegy, kterými jsou Deniz Koyu a Sultan & Ned Shepard. Feddeho bude dále doprovázet nezamìnitelný hlas MC Gee, a skvìlý hudební zážitek bude umocnìn na míru šitými projekcemi od VJ´s Vlight.to.

Fedde Le Grand

Holešovický klub SaSaZu se návštìvníkùm otevře ve 21.30. Noc „Prague Take Over“ odstartují Sultan & Ned Shepard ve 22.00. Hned po nich v 00.00 nastoupí Deniz Koyu a ve 02.00 se objeví očekávaný Fedde le Grand, který zahraje v exkluzivním tříhodinovém setu. Třešničkou na dortu pak bude bezesporu poslední hodina, kdy od 05.00 vystoupí všichni DJs večera ve společném back to back setu, doprovázeni MC Geem a VJs Vlight.to. Předpokládaný konec je plánován na šestou hodinu ranní.

VIP vstupenky na tuto jedinečnou událost jsou již kompletnì vyprodané. V prodeji je již posledních 275 kusù základních vstupenek za cenu 590,-, které mùžete ještì zakoupit v síti Ticketpro. Všem fanouškùm tedy doporučujeme neotálet s nákupem vstupenek a zabránit tak případnému zklamání. V případì, že by zbyly nìjaké vstupenky z předprodeje, bude možnost jejich zakoupení v den akce od 21.30 v klubu SaSaZu za cenu 690,-.

Fedde Le Grand

Zdroj: United Music
Publikoval: Redakcia GREGI.NET