Fanúšikovia rozhodli ! Dobrý festival bude pokračovať aj v roku 2024 a bude trojdňový !

Dobrý festival, ktorý nesie podtitul “Tak trochu aj tvoj festival”, po minulom ročníku opäť stal na rázcestí a z éteru slovenských rádií sa ozvala informácia, že jeho osud a pokračovanie visí vo vetre. Organizátori sa napokon, vďaka silnej podpore zo strany fanúšikov aj pozitívneho vývoja pri rokovaniach s magistrátom, rozhodli zorganizovať tento multižánrový festival aj v roku 2024.

Začiatok leta už tradične patrí Dobrému Festivalu. Mix rozdielnych žánrov, najväčších mien nielen slovenskej hudobnej scény, ale aj prvoligových zahraničných účinkujúcich už 14 rokov pozýva fanúšikov dobrej hudby do Prešova. Návštevníci najväčšieho východoslovenského festivalu si opäť užijú počas druhého júnového víkendu skvelú zábavu v areáli prírodného kúpaliska Delňa.

Dobrý festival počas predošlých ročníkov privítal okrem slovenských i zahraničné hviezdy ako LP, Offenbach, N.o.h.a., Sepultura a ďalšie.

Hudobne farebný festival v najväčšom meste Prešovského kraja pre návštevníkov pripraví ako tradične množstvo dobrej muziky, umenia, zábavy, dobrého jedla a pitia. Filozofiou Dobrého festivalu je ponúknuť na jednom mieste hudbu a umenie rôznych žánrov a zanechať u každého v srdci krásnu spomienku na príjemne strávený víkend.

14. ročník multižánrového DOBRÉHO FESTIVALU sa bude konať 14-16.6.2023 na prírodnom kúpalisku Delňa v Prešove!

Pridajte sa k nám a prežite nezabudnuteľné chvíle plné hudby, zábavy a multikultúry. Vidíme sa na Dobrom festivale 2024!

Sleduj Dobrý festival: Instagram | YouTubeFacebook

Zdroj: TS