Fantastic Mr. Fox sa prvý krát predstaví v bratislavskom Nu Spirit Clube.

Anglický DJ a producent Fantastic Mr. Fox, ktorý posledné roky pôsobí prevažne v Berlíne sa štvrtok 25.júla predstaví po prvýkrát slovenskému publiku v bratislavskom Nu Spirit Clube.  Zvuk, v ktorom sa miešajú elementy z rôznych žánrov si môžete vychutnať so supportom od DJs [slu:t] & Deadalist.

Fantastic Mr. Fox prvýkrát ochutnal krásu hudobnej produkcie už vo svojich 14 rokoch a postupne sa zaradil medzi trendsetterov elektronickej hudby. Nasledovalo niekoľko úspešných releasov pre Hernlock Recordings a Black Acre, čo vyvolalo vlnu pozitívnej kritiky a vyústilo to do spoločného tour so svetoznámym producentom XX. So svojimi nu soundovými setmi vyplnil priestor medzi víťazmi Mercury prize, americkými Warpaint a Zola Jesus.

Jeho žánrovo pestrý výber DJ setov sa pomaly dostával do povedomia a uznania takých umelcov, ako je Untold, Jamie XX, Annie Mac, Huw Stephens, Martyn, Steve Lamacq, Mistajam, Daedelus, 2562, The XX, Bjork a James Blake. V roku 2010 prekvapil nielen svojich fanúšikom vydaním dvoch EP s názvom Evelyn a Sketches, ktoré boli predzvesťou k jeho ostatnému počinu. Po viac ako 18 mesačnej pauze rozvíril hladinu elektronickej hudby svojim San’en EP, kde sa viac zameral na house a r&b.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/169453″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Na albume sa so svojím chraplákom predstavil aj jeho labelový kolega Alba Daniels a vynikajúci textár Mihret Yohannes. Melodický zvuk, ktorý udáva smer jeho nového materiálu je na rozdiel od jednoduchého spektra tým najlepším, čo môže súčasná alternatívna scéna ponúknuť.

25.07.2013
Fantastic Mr. Fox
NuSpirit Club Bratislava
Start: 20:00
DJs Fantastic Mr. Fox, [slu:t] & Deadalist
https://www.elasticartists.net/artist/fantastic-mr-fox/
https://www.facebook.com/events/535073349881723/

Zdroj: Nu Spirit