Famózny Jeff Beck už v piatok!

Koncert Jeffa Becka sa blíži a prípravy vrcholia. Už zajtra začnú organizátori pripravovať Športovú halu Pasienky, ktorá bude špeciálne upravená pre potreby Jarných Bratislavských Jazzových Dní. Okrem netradičného natočenia pódia, ktoré bude na šírku haly, aby umožnilo skvelý výhľad na pódiu všetkým fanúšikom budú v priľahlých priestoroch haly postavené stánky s občerstvením vysokého štandardu, ktorý sa posledné roky na džezákoch stáva štandardom.

Pracovné tempo na Pasienkoch začne stúpať v piatok v skorých ranných hodinách príchodom technického tímu Jeffa Becka. V kamióne privezú nielen hudobné nástroje, ale aj časť svetelného a zvukového vybavenia pódia, aby aj bratislavský fanúšikovia mali možnosť zažiť jedinečný autentický zvuk jeho koncertu.

Jeff Beck

Jeff Beck je na turné so svojou kapelou už dlhšie obdobie. Počas európskej časti turné navštívi napríklad aj Nemecko, Rakúsko, Švédsko, Taliansko, Poľsko, Česko, Francúzsko či Nórsko, avšak len bratislavský koncert bude zaznamenaný. Špeciálne povolenie získali organizátori pre Slovenský rozhlas, ktorý už tradične nahráva koncerty Bratislavských Jazzových Dní a vďaka tomu vznikne jedinečný záznam so slovenskými fanúšikmi.

Koncert Jeffa Becka sa uskutoční v rámci Jarných Bratislavských Jazzových Dní už tento piatok, 24. júna v športovej hale na Pasienkoch. Počas večera vystúpi aj slovenská kapela Sto Múch a z Rakúska pricestuje funková formácia Hot Pants Road Club.

www.bjd.sk
www.facebook.com/bjd.sk

Zdroj: BJD
Publikoval: Redakcia GREGI.NET