Fajnrock TV preniká na Slovensko.

Prvá česko-slovenská rocková televízia pre všetkých rockerov Fajnrock TV oslovuje už aj slovenských divákov. 

Fajnrock TV spustila svoje 24 hodinové vysielanie v roku 2012 v Českej republike a stavila svoje hudobné zameranie na  rock až po tie najtvrdšie štýly. Od tohto roku sa rozširuje aj u nás a uchádza sa o priazeň slovenských rockerov.

Proresívna rocková hudobná televízia si dala za cieľ ponúknuť vedľa klasiky aj veľký priestor novým kapelám, a divákom tak umožňuje objavovať súčasnú muziku. Fajnrock TV prináša prezentáciu zahraničných a československých videoklipov od 60.rokov po súčasnosť, exkluzívne profily českých a zahraničných rockových hviezd, aktuálne správy z českého a zahraničného rockového diania a nechýba ani obľúbená rocková hitparáda. V programovej skladbe sa nachádzajú zaujímavé klipové bloky a moderované programy ako Muzikantská dielňa, Živáky, Flashback, SLOVENSKÝ FAJN ROCK, X-TREME, GIRLS, GIRLS, GIRLS, R.I.P. a mnohé ďalšie. V tomto roku sa môžeme tešiť aj na zaradenie slovenských programov, ktoré budú ešte väčšmi prinášať pohľad na domácu hudobnú scénu. Jednoducho každý rockový fajnšmeker si na Fajnrocku nájde to svoje.

Momentálne je Fajnrock TV dostupná prostredníctvom košickej spoločnosti Antik Telecom, žilinskej káblovky Tesatel a káblovej televízie Progres, ktorá vysiela na západnom Slovensku. V pohodlí domova si tak môžete Fajrock TV naladiť v týchto mestách a mestských častiach: Košice, Hnúšťa, Svit,  Čierna nad Tisou, Kráľovský Chlmec, Veľké Kapušany, Trebišov, Vranov nad Topľou, Humenné, Žilina, Dunajská Lužná, Hamuliakovo, Kalinkovo, Limbach, Malacky, Malinovo, Most pri Bratislave, Rovinka, Tomášov, Vrakuňa.

V rokovaniach sú dnes aj ďalšie veľké i menšie spoločnosti, takže sa celkom iste môžeme tešiť na bohaté pokrytie.

Kde všade chytíte Fajnrock TV: https://www.fajnrocktv.cz/jak-nas-naladite

Pokiaľ Fajnrock TV ešte nepoznáte, je na čase si ju naladiť na vašich TV alebo online na www.fajnrocktv.cz, prípadne sledovať na sociálnych sieťach!

Facebook: https://www.facebook.com/fajnrocktv
YouTube: https://www.youtube.com/user/FAJNROCKTV
Google Plus: https://plus.google.com/u/1/111237780539582721210/posts
Twitter: https://twitter.com/FajnrockTV

fajnorck

Zdroj: Fajnrock TV