Experience clubbing hlási návrat!

Party nesúca názov Experience clubbing nie je len ďalšou piatkovou nocou v programe podniku Vegas. Táto značka prináša kvalitu do radov elektronickej hudby už dlhé roky a stala sa neodmysliteľnou súčasťou elektronických parties na Strednom Slovensku.

Počas svojej dlhej histórie hostila nespočetné množstvo kvalitných DJs, ktorí svojou výnimočnosťou dokázali vždy návštevníkom uspokojiť aj tie posledné hudobné chúťky. Nebude tomu inak ani tento krát, kedy sa za mixpult postavia dvaja hostia a dvaja domáci party makeri.

Jedným z hlavných protagonistov bude meno Paulo Mewini. Ostrieľaný, skúsený a vždy vkusne hudobne naladený predstaviteľ houseovej generácie DJs na Slovensku. Popri ňom sa predstaví aj miestny mladík, DJ a producent Tom Haley, ktorého začiatky sa odohrali práve na mieste, kde sa teraz vracia.

Sekundovať im budú stálice Vegasu Clubu a mená bez ktorých by sme si túto party nevedeli predstaviť. Chambermaid a Slavo. Party sa bude odohrávať v dvoch líniách v štýloch House a Drum and Bass.

Drum a Bass stage bude mať vo svojej réžii detviansky 2DO, v špeciálnom back to back sete sa predstavia Tomekk a Jose Camarera a môžete sa tešiť aj na Knight and Ramirez a Funtactic.

Postupom čase si predstavíme samotných hostí a neminie Vás ani prekvapenie! Nenechajte si ujsť toto hudobné predstavenie a navštívte náš virtuálny svet, kde sa dozviete všetky podstatné informácie!


https://www.facebook.com/events/288172117917000/

Experience Clubbing
16. marec 2012
Vegas club
Hriňová

EC

Zdroj: EC
Publikoval: Redakcia GREGI.NET